![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Astsubay
![]() ![]() |
oyuna şimdi girdim arkadaşlar... CsKnightonline diye bir kişiden yeni Knighonline sitesi olan k2teams.com diye bir siteden bilgilerimi düzenlemem gerektiği söyleniyor.. bunun yalan olduğunu hemen anladım... dikkatlli olun arkadaşlar.. bildiğiniz üzere bizden herhangi bir bilgi istenmiyor bunlar çarlarımızı soymaya yeltenen ucuz kişlerini oyunlarıdır.. herkese iyi oyunlar dilerim.. emeğinize sahip çıkın !!
bu arada moderatörlerin de konuyla ilgilenerek gerekli yerlere bildirilmesi ile oyuncuların mağdur olmaması için elinden geleni yapacağına şüphem yok.. SAYGILAR... eğer böye bir değişiklik var ise de haberimiz olsun... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | UslanmaM | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kadınların s e k s yalanı | EXiR | Cinsel Sağlık Bilgisi | 0 | 08-18-2007 02:23 PM |
| Yeni buzdolabı seçerken dikkat! | EXiR | Bilgi Deposu | 0 | 08-15-2007 04:18 PM |
| Yeni doğan bebeklerde işitme kaybına dikkat! | RebelliouS | Sağlık ve Yaşam | 0 | 07-29-2007 12:10 PM |
| kadınların söylediği 5 aşk yalanı | cHoLeRa | Bayanlara Özel | 0 | 05-13-2007 11:22 AM |
