Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2008, 03:33 PM   #8 (permalink)
crazymannnn
Tümgeneral

crazymannnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Konular: 142
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 10897
Rep Derecesi : crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute crazymannnn has a reputation beyond repute

Güzeldi Rapimist Adamım Şimdi Beni Seyret Bunları Yazarım ;

Ben Kelimelerle Oynarım Seni Boylarım Koyarım Çöpe Karakterini salisede çizerim Yazarım şarkının En SERSERİSİNİ sen bana takıl adamım yanlış çok nadir yaparım her işide kaparım yamuk yapanıda yakarım bir iki kafamada takarım olan biten herkşeyi bir kalemde yana kayarım sana kayarım etraf siyah beyaz çehreni boyarım dikkat et moruk o gözünü oyarım dayanırım etrafına köpekleri salarım iki yumruklada ben dalarım neyin ne olduğunu hemen anlarım kim bana ne demiş sallarım zarı atarım düşeş geldi bana bakma şeş Dj Kolonları Bassle Bass Sesimi Duyururum Sahnede Kudururum Burası Bursa Son Noktayı Koy Al Bu Lyrickleri ve Rapime Doy Oy Oy Kim Gelmiş A..na Koy Rudboy Undergraund Yetmezse Damına Koy Ben Lyrick Lawyer Mc Murder.

☺ŚįТэ КДЛĸāĹăŔ™☻
http://www.pokeplushies.com/feed/299933

Buraya Tıkla Kapıya Zıpla :D
Spoiler: ...
Maslow: "Sahip olduğunuz tek şey çekiç ise, herkesi çivi olarak görürsünüz."

Konu EXiR tarafından (04-02-2008 Saat 04:01 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygunsuz kelimeler
crazymannnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla