Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-27-2008, 03:26 PM   #7 (permalink)
RaPiMisT
Mareşal

RaPiMisT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Konular: 161
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 10855
Rep Derecesi : RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute RaPiMisT has a reputation beyond repute

her horoz kendi çöplüğünde öter evet ben öttüm kendi bahçemde bazıları rapper bazıları.... ama olsun sen sok bunu aklına artık sok beatle yazsam sana yetmez ama lyrick yazsam sana yeter mi bu kelimeler böyle biter mi istanbul'a gel seni de s....ler bu şehir adamı değiştirir bil ben değişmedim diyemem sana yalan işim değil bilirsin ama bi kere bile alem coşmadı benle koşmadı diyemem ben bunu bilemem çünkü herkes bi b..klukta belki de sadece satanizm boşluğunda..... BU LYRİCK KİMSSEYE DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN Bİ KIZA YAZMIŞTIM TANIDIK BURAYA DA YAZİİM DEDİM
BENDE!!!

Rap_MeLeği

Konu EXiR tarafından (04-02-2008 Saat 04:00 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uygunsuz kelimeler
RaPiMisT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla