Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-26-2008, 07:57 PM   #6 (permalink)
crazymannnn
Tümgeneral

crazymannnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mc Murder : Evliya-ı Rap&Lyrick
Ben Zebani Tarlasında En Kudretli Yabani Nerede Argo Kelimelerdeki Saygı Sömürgesi Sorarım Ahali Hali Kalmamış Kelimelerin Toplum Yarası Çok Saygının Yarısı Yok (Ah Kahpe Dünya) Ben Anladım Kelimelerde Fayda Yok Kayda alan Yokki Cümlelerimi Şarkılarımda Pesimistliğimde Mazlum Talebe Derdimi Anlatırım Defter ve Kaleme Ağlarım Göz Yaşlarım Seller Alır Gençliğimi Dağlarım Ben Varın yada Yokum Anlayansa yok Küçük Küçük Sızar Elveda Eden Kanlarım Gençliğe Veda eden Anılarım Kanıtlarım var Bu Dünya Neden Herkese Dar Rekabetin Bitimi yok Yazar Bu Şair Kırık Çocuk Hattat Oldum Aşığım Çarçaronlukta Fayda Yok Kapalı Gözlerim Hayatın Sesini Dinliyorum.Hilkatimde Tanrının elinden Yazılan bir mektupmuyum Yok Kalenler Kalendar Mart 26 Arifesi Faraza Dünya Barış içinde Karaman Oyunu Mazilerde Kalmış Oğuz Derin bir uykuya dalmış Hızsızlar Zaten Münzevi Bilmemnelerde Polijini Ne Zaman Sona Erer Şizofreni Bu Savaş Barış Sahası Toz dumanlı Ayrılıklar Ebedi Moruk Yarın Okulda Görüşürüz Bana Senin Havan Yetemedi .
crazymannnn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla