-Melis okuldan biri.14 şubatta bayağı planları vardı.çıktığı çocukla gelecekler bile kuruyordu.14 şubat geldi.Melis merakla sevgilisini bekliyor.bu arada melis'in telefonu çaldı.Melis telefonu açtı.Birden yüzü kireç gibi oldu.Tabi bizim çıktıklarımız (ben sevgilim diyemem daha o aşamada değilim) geldi.Melis'e noldu diye sorduk.Melis hiç istifini bozmadan biyere telefon etti.sonra bize döndü."ya sevgiliciğiim beni parkda bekliyoo siz gezin ben oraya gidiyorumm" dedi.bizde kendi yollarımıza gittik gezdik falan.sonra 16 şubatta melis dayanamadı bize dediki "ya ben daha fazla dayanamicam.ben 14 şubatta sevgilimle değil küçük kız kardeşimle gezdim"biz neeee! dedik ve hemen herşeyi anlattı.Meğerse Melis'in sevgilisi o gün çok hastalanmış ve dışarı çıkamamış.Melis'inde kızkardeşine sözü varmış.eğer melis arkadaşlarıyla buluşamazsa kız kardeşini parka götürecekmiş.söz vermiş ya tabi aramış evi hazırlan kardeşim parka gidiyoruz demiş.Biz neden bizle gelmedin dedik o da "ya öyle olmazdı sizin çiftleriniz varken ben tek olmazdı" dedi.Ve sevgilisinden ayrıldı.sevgilisinin suçu hasta olmakmış.Sanki sevgilisinin elindeydi.Neyse artık 1 yıl sonra yeni biriyle kutlar işallah 14 şubatı...(benim ağzımdan değil bu hikaye tamamen başkasından duydum