Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-25-2008, 09:34 PM   #1 (permalink)
MüSLüM86
Tuğgeneral

MüSLüM86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Bir Uslanmam öyküsü burada son buluyor ...

Evet arkadaşlar forumda çoğu kişi konu açarlar "ben gidiyorum" ama bakarsn sonuçta ayni yeRdE ayni $ekilde dewam ediyor madem qitmiceksin nEdEn boyLe biR konu anLam veremiyorum cunku uslanmam birakilip qilicek bir forum deil bizi bize baqlayan bir baq var... aile baqi..
ben $ahsen italyadan aranizdayim ve gurbet ellerin ta nerelerinden katilan dostlarimiz war bir ornek: Melek danimarkadan gonlumun sevdasi bu kadar mesafe olduqu halde biz qene ayni cati altinda kaliyoruz ayni paylasimlari okuyor ayni sekilde eqlenip takliyoruz.. OyLe ho$ki aranisda kalmak BoyLe bir aiLe yani usLanmam ailesi qerçekten buLunmaz hic bu kadr uzun kalip araniza katilcaqimi tahmin etmezdim ama bakin bende aileye katildim her ne kadar hepinizi tanimasamda hepinizin iyi oldugunu biliyor hepinizden dost olacagini tahmin ediyorum insan kendinin ne mal olduqunu yazi tarzindan dile qetirir... sizLerdEn ZaRar qeLmes qeLenLerden saTen duRum wahim ... Banned

uzun lafin kisasi bir sureliqine qidiyorum... olurki bir sureliqine olurki hic qelmemek uzere.... Hepiniz hakkinizi helal ediniz tanisamda tanimasamda...

Saqlicakla kalin Uslanmam ailesi...

(ayriLmamin nedenini merak ediorsaniz: DersLErim dua edin ltfn zor durumdaym unv. derslerle...)

MüSLüM86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla