Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 07:34 PM   #1 (permalink)
PiS
Mareşal

PiS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Arrow Co_AdMiN Kimdir

Benim Hakkımda Az Çok Fikir SAhibi Olabilirsiniz

GENEL SORULAR

Adınız ve Soyadınız:Volkan Çankaya
Yaşınız:17

Boyunuz:1.76
Kilonuz:65
Medeni Haliniz:Bekar
Hobileriniz:Pc BAşnda VAkit GEçirmek Gezmek Tozmak Yüzmek Araba Kullanmak
Fobileriniz:Örümcek Fobim vardır..Tiksinirmmm..iiykk
Nerelisiniz:Aslen Kastamonu Fakat Doğma Büyüme İstanbul/beykoz
Okul yada iş durumunuz :Lise Öğrencisiym

SIRF MERAKTAN

Hangi dizileri seyredersin:Avrupa Yakası KAvak Yelleri
En çok neyi seversin:SEvgilimi
Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın:Sevgilimi.. Ailemi..Dostlarımı..Uslanmam.com Ailesini
Aşk Acısı Çektinizmi:Evet..
Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz:hmm Yerim SAnırım(Sonrasında Ne Olur Bilmiorm)
Resim Yapmayı severmisiniz:Hayır
Sizce aşk nedir:İçimi Titreten Bişiy..
En çok ne yapmak hoşunuza gider:Pc BAşnda Eğlenirim .. SEvgilimle VAkit GEçirmek Hoşma Gider
Duygusalmısınız:hemde Cok
Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):PEk Sık Deil .. KAfama Eserse
Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:Cok SEverim..Şuan İmkanlarımca Su Kaplumbagalrım var Zıpır Ve Mıymıy
Alış veriş Yapmayı severmisiniz:Evet
Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz:Sosyal Olmaya GAyret Ediorm
Tuttuğun takım? >> GAlatasaray
En büyük takıntın nedir? Bilmiorm Öle Büyük Bir Takıntım Yok
En büyük hayalin? >> ----
Giyim tarzın? >> Dikkat ÇEkici Şekilde Giyinmekten Hoşlanıorm..
En istikrarlı olduğun konu nedir? >> Aşk Konusunda İstikrarlıyımdır..
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? >> En Ufak Bişiyi Çok Büyütürm Bu Huyumu Hiç SEvmiorm..Hep Alttan Almaya Çalışıorm Bu Huyumuda Sevmiyorm.. Sürpriz Yaparak KArşımdakini ŞAşırtmak (Mutlu Edecek) Bu huyumu Çok SEviyorm
Nasil bir Kisilige sahibsiniz? >> Yılışk İnsanlardan Hoşlanmam.. Yaşıma Göre Olgn Davranırm Olgn İnsanlarla TAkılırm..Bahsettiqim Gibi Yalanları Aldatmaları SEvmem.. Herkese Açıqımdır.. Yardım ETmeyi SEverim.. BAna TErs Olan Birşeyi KArşıma Sunarlarsa Hiç ACımam AFfetmem Geri Dönüşü Olmayan Bir Yola Sürüklerim..Bundan Pişman Olmam.. Duygusalımdır. kimseyi ETkilemeyen Konularda Ağlayabilirm.. Kimsenin Bilmediqi Cılgınlıklarım VArdır.. Bunları Gizli yapmayı sEvrim.. Böle bişiyim işte
En sevdiğin renk ? >> MAvi
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? Her Türlü Müziği Dinlerim Hoşuma Gitmesi Yeterli.. Slow Ve HAreketli Şarkılar Rap Bunlar VAzgecilmezim..
En sevdigin sarki hangisi? Neden ? >>Wonderful Tonight -ERic Clapton Sevgilimle Bana Özel bi Şarkı<<
En sevdiğin yazar ve kitap? >> Okuduklarım Arasında Dokuzuncu HAriciye KAğuşu - Peyami Safa
En beğendiğin film ve aktör/aktrist? >> En Çok Bu Filmi Beğeniorm Dediqim bİr Film Yok.. Birçok Fİlmi Beğeniorm..
Sevdiğin için neleri göze alırsın? >> Yapabileceqim Herşeyi..
Bir gününüz nasıl geçiyor? >> Her An Deişebilir.. Belli Bir Plan Üzerine Hareket etmiorm KAfama Ne eSErse Ona Göre Yaşıorm Günlerimi...
Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... >> Dışarı Çıktıqımda Nargile İÇmeye Giderm, BAzende Hiç Nereye Gittigimi Bilmeden Cıkarm Dolaşrm Sahilde Dolaşmak Çok Hoşuma Gider.. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? >> Herkese Karşı Deil Ama Çok Kolay BAğışlıorm ..fakt BAğışlanacak Durumlar Var Bağışlanmayacak Durumlar VAr.. Eğer Kesinlikle Düşüncelerime Ve Bana TErs Bişi ise ASla BAğışlamam Örnğn: Yalan Sölenmesi KAndıırlmak Aldatılmak Bunlara ASla Tahammül Edemem Katlanamam Kin tutmam..
Bugünlerde en çok duyduğun söz? >> İsmim olan Volkan
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? >> Sevdiklerimi Kaybetmekten Korkarım.. Akrabalarımı SEvdiklerimi SEvgilimi Bazense Geçmişte KAlan Bir Zamanı Çok Özlerim.. Dostlarım, Arkadaşlarım , SEvgilim , Ailem.. uslanmam.com .. Say say bitmez ..
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?>> Svgilimle Vakit Geçirmek
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? >> Herşeyin Mutluluk VErdiqi Olumsuz Hiçbirşeyin Olmadıqı Bi YErde Olmak İster
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? SArma ..
İzlemekten aaaif aldığın tv programları? Beyaz Show..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Ailem ve sEvgilim
Aşk herşeyi affeder mi? hyr bnm için >Yalan Aldatılma Kandıırlma Bunları Affetmez
Karşı cinste aradığın özellikler? Bakımlı Olması,Kendine Dikkat Etmesi..
Benzetildiğin biri varmı? hayr
Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın?>> Çok Farklı Ya Tanımlayabilecek Cümleleri Kurmakta Zorlanıorm ..

İşte Böyle...

PiS isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla