Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2008, 07:38 PM   #1 (permalink)
xetec
Mareşal

xetec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Msn'inizi çalmak için yeni bir mail yolluyorlar DİKKAT!

Msn´inizi calmak icin yeni bir mail yolluyorlar DIKKAT!

Arkadaslar Son dönemde bu milletin sifrelerini calmak icin heran her dakika birseyler üretiyorlar...

Birde son dönemde bana cok musallat olanlar var niye ve nerden bilmiyorum ama cok israrla ele gecirmeye calisiyorlar mailimi.Ama ben genelde bu son cikan yöntemleri arastiriyorum ve sizlerle de paylasiyorum ki sizin de sifrenizi calmasinlar

simdi bu asagida gösterecegim size mail olarak geliyormus ve linki tiklarsaniz direkt bilgiisayariniza virüs bulasiyor ve bilgilerinizi bu yolla caliyorlar. Yani sadece msn sifreniz icin degil bilgisayariniza da yönelik bir virüs ve anti virüsler kacirabiliryada siz tiklarsiniz antivirüs size sorar ve siz izin verirseniz anti virüs engellemezbi sekilde size bulasabilir...

Mailin icerigine gelince listenizdeki kisilerin baskalariyla ne yazistigini takip edebileceginiz bir programin reklamini yayaiyor ve bu microsoft tan gelen bir mailmis gibi geliyor ayrica programin resmi falan da mevcut dikkat edin...

MAIL::::

Microsoft msn plus ile çıkardığı bir eklenti sayesinde kişi listenizdekilerin konuşmalarını izleyebiliyorsunuz.
Plus yüklü olması lazım ve sadece kişi listenizdekileri takip edebilirsiniz
Eklentiyi kurduktan sonra kişi listenizdekilerden birine sağ tıklayıp view diyorsunuz açılan pencerede
Kouşmaları izleyebiliyorsunuz.

Dikkatli olunuz...

xetec isimli Üye şimdilik offline konumundadır