lutfen okuyun arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var......
arkadaslar benım eskıden cıktıgım bı kız vardı.
bırbırımızı cok sevıyorduk ve nasıl olduysa bı gun ayrılmaya karar verdık aslında kendısı ayrılmak ıstedı bende anlayıs gostererek sen bılırsın dedım ve ayrıldık sonra bız msn hala konusmaya devam ettık aslında ayrılmıstık ama kendısı yenı msn actı ve benı ekledı ve o gunden berı hala konusuyoz ve halada bırbırımızı sevıyoz ama soyleyemıyoz yapamıyoz dun aksam yıne msn actı konusuyoduk ben hıssedıyom benı sevdıgını ama bana soyleyemıyo dun aksam bıraz ustune gıttım. kendısıyle ılgılı sorular sordum ve bı anda bana nabi lutfen ustume gelse dıye bıseyler yazdı sonra nabi ben cıkıyom bırazdan gırırım dedı kendımı cok kotu hıssedıyom dedı. ben yıne kacıyomusun gıtme devam edelım dedım bı baktım msn den cıkmıs sonra bızım bı arkadasımız var ıkımızde tanıyoz o msn deydı bana nabi gamze bırazdan gelecek dedı. nıye gıttı dedım arkadasa ya nabi işte gamzenın kalbınde sorun var gamzenın kalbi delik dedi ben şok oldum nasıl yanı dedım ya nabi gamzenin kalbi delik işte dedi. ben neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum sanki dunya uzerıme yıkıldı dondum kalmadım...vs şimdi benım ne yapmam gerekıyoo kız benı cok sevıyoo bende onu cok sevıyom ama ayrıyız ve kızın kalbinde sorun varmıs ben sımdı devam edelım ben senı sevıyorum desem bılıyom gamze yanlıs anlayacak sen benım kalbımde sorun oldugu ıcın ve benı uzmemek ıcın gel barısalım dıyeceksın devam edelım dıyosun dıyecek ???? arkadaslar benım sımdı ne yapmam gerekıyoo lutfen bana yardım edın lutfennn... BEKLIYOM.........
|