Konu
:
Bunda Başliksiz Işteeee
Tekil Mesaj gösterimi
01-15-2008, 11:07 AM
#
1
(
permalink
)
asiimelek
Mareşal
Bunda Başliksiz Işteeee
İki insan hayatı paylaştıklarında toplumun üzerlerindeki baskası çok fazladır
hep bir ilişki yada iletişimin olumsuz yönlerini
tombalacının elindeymiş gibi yaşam torbasının içinden zorla çekip çıkarılar
al bunları yaşa derler
halbuki dışardan görünen değilde
içerde yaşananlara baktığınızda iki yüreğin birbirleriyle paylaştıkları yaşamın en muhteşem görüntüsüdür. Yeni doğan günün ışıkları sadece bir aydınlık olmaz seven insanlar için
yüzüne vuran güneş icindeki sagduyulu
iyimser
sevgi dolu dünyanın dışa vuruşu gibi
yüreginde sessiz kalmış sözcüklerin güzelliği dillendirişi gibi gelir. Yine bilirimki göz kapaklarımın dışında sonbahar rüzgarları esip sararmış yaprakları oraya buraya savururken o yapraklar en az bana göründügü kadar seven tüm insanlara da hüzün gelir. Sonra
sonra ikiye bölersin tüm anlarını
yüreginin sessizligine sakladıgın anlamları ya gökkuşagının renklerinde mutluluk ya da gri bir renkte mutsuzluk
belirsizlik diye anlatırsın benim gibi. Mutluluk ve mutsuzlugu ikiye ayıran cizginin ortasında yürümeyi GRİ bir dünya diye simgelersin
yıllar yılı gri sevgilerin pençesine düşmüş bir av gibi sessizce bir son beklersin. Yaşadığımız koşullar her zaman mükemmel değildir ama yaşanabilir yapabilmek her zaman bizim insanlarla olan etkileşimlerimizle mümkün olacaktır. Aile baskısı
iş stresi
arkadaş ve dost dediklerimizin çakışan mefaatler sonucu değişen kişilikleri
sosyal yaşama mı uymalı yoksa sosyal yaşamımı kendimize uydurmalı
bunların hepsi göz önüne alındığında müthiş bir mücadele sergilediğimiz ortaya çıkacaktır. Sadece sevemeyen insanlar yalnız olmanın ne demek olduğunu bilirim sanırlar
ama geceler boyu gündüzü değil de dokunacağın bir saçın teline uzaklığını düşünerek yaşamanın ne demek olduğunu bilseler
acaba dünyaları mı yıkılırdı. Bugünde rahat durmuyorum
yine aşkı anlatıyorum
yazılarımı okuyanların sadece gözleriyle değil
yüreğiyle okumasını istiyorum
gri renklerden sonra yüreğime bulaşan regarenk seni sana anlatıyorum
cümlelerimi
okuyan gözlerine sarıyorum.
asiimelek
Açık Profil bilgileri
asiimelek - Özel Mesaj gönder
asiimelek - Daha fazla Mesajını bul