Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2008, 12:43 PM   #1 (permalink)
Merşan
Başçavuş

Merşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Hayatımda yaptığım en masum çakallık

Askerden teskere alalı 6 ay olmuştu..Her gün işe giderken ışıkların ordaki otobüs durağında güzel ve alımlı bir bayan görmüştüm..Kendisinden çok hoşlanıyordum ama bir türlü ona açılamıyordum..Aradan bir kaç hafta geçmişti ki yine onu durağın karşısında uzaktan izliyordum..Bu sefer kararlıydım ne pahasına olursa olsun onunla konuşacaktım..Her şeyden ziyade ona yakınlaşmak ve elini tutmak gibi bir niyetim vardı ama nasıl yapacaktım..Derken iblis beni biraz dürtüp bana kurnazca bir fikir verdi..Bulunduğum caddede bir gözlükçüye girip bir adet güneş gözlüğü satın aldım ve hemen 50 metre ilerdeki marangoza gidip tahta bir çubuk yaptırdım..Ve Dahiyane planımı uygulamanın zamanı gelmişti artık.. onun beni rahatça göreceği bir yere çekilip kör taklidi yapmaya başladım..Tam araçların geçtiği bir anda yola çıkıp yürümeye başladım..Maksadım onun dikkatini çekerek sempatisini kazanmaktı..Derken durun beyefendi araç geliyor diye bana seslendi ben de sözde paniklemiş bir durumda yolun ortasında duruverdim..Hemen koşarak gelip elimden tuttu ve beni karşıya kadar geçirdi.. Beraber yürürken yolda vicdan azabı çektim..Kendi kendime bu yaptığım doğru değil..İnsanların duyguları ve iyi niyetiyle oynamamalıyım..Ve her şeyden önemlisi yalanlar üzerine ilişki kurmamalıyım diye kendi kendimle içimden konuşuyordum..Karşıya vardığımda her şeyi itiraf edecekti ki..Tam karşıda yakın bir arkadaşım bana eliyle selam verdi ben de o dalgınlıkla elle selam verdim..İşte o an olan oldu..Suratıma okkalı bir tokat yedim ki sesi japonyadan duyulur..Ne kadar özür dileyip durumu izah etmeye çalışsamda 1 ay boyunca bana yüz vermedi..Tabi daha fazla cazibeme ve ısrarlarıma dayanamayıp sonunda benimle çıkmayı kabul etti..Ama Ne yazıkki fazla uzun sürmedi ilişkimiz okulu bittiğinde çekip gitti el gibi...

Merşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla