Kankama aşık oldum...
Burda beni suçlayabilirsiniz insan kanka dediği insana aşık olurmuda diyebilirsiniz ama oldu olurken ben bile farkına varamamışım. onunla herşeyi konuşurdum ben biriyle çıkıodum oda başka bi kızla çıkıyodu ama ben kısa zamanda ayrıldım o hala çıkıyodu be bana o kızı ne kadar sevdiğini anlatıyodu ben onla sürekli msn dfe telde filan konuşuyodum ve birgün o kızla kavga ettiler o kız eski sevgilisini unutmak için onla çıkmış ve ben bu zor dönemlerinde onun hep yanında oldum buluştuk ben ona hep yakuın sıcak davranıyodum ve o bunlardan çok etkilenmişl ve o kızı unutmaya başlamış ve ben ondan böylece hoşlanmaya başladım sanki o da beni seviyodu ama söylemeye itiraf etmeye korkuyodum o böyl ebişey düşünmüyosa aramızdaki kanka muhabbeti bozulur diye meğerse o da böyle düşünüyomuş biz ikimizde bu yaşımıza rağmen çok zor şeyler yaşadık aynı şeyleri bidaha yaşamaya dayanamazdık belkide bu yüzden birbirimizi anlıyoduk bizim ortak arkadaşımız tuba konuştu onla ve o da benden hoşlanıomuş ve taygun diye bi arkadaşımız daha vardı onla çok dertkleştim konuştum ve sıonunda ondan hoşlandığımı söyleyebilirsin dedinm ve söyledi tam yarım saate kalmadan beni aradı ve o şakacı sürekli neşeli çoocuk gitmiş öyle ciddi konuşuyodu ki bana sonunda çıkma teklif etti ve ben kabul etmiştim kendime söz vermiştim önceden tanımadığım biriyle çıkmıcam diye ve verdiğim sözü tuttum onu çok iyi tanıyorum herşeyini biliyorum şuan çok mutluyum yani mutluyuz ilk defa bi kişinin elini tutarken aşkı hissdiyorum ilk defa hiç yaşamam demiştim ama oldu işte onu çok seviyorum o da beni işallah her zaman mutlu oluruz herkeze tek tavsiyem tanımdan kimseyle çıkmayın sonra çok mutsuz olursunuz herkezin gerçek aşkı bulması dileğiyle ....
|