Konu
:
Moderator Alınacaktır!
Tekil Mesaj gösterimi
08-27-2006, 02:06 PM
#
1
(
permalink
)
ABYSS
Administrator
Moderator Alınacaktır!
Sitemizde paylaşımda bulunabilcek online süresi yüksek deneyimli moderatorler alıncaktır.
İlgilenen arkadaşlar bu mesajın altına başvuruda bulunabilirler.
Deneme Moderator Görevinde başarılı olan arkadaşlar (Konu açmaya devam eden
Online süresi yüksek
Uslanmam Forumuyla Yakından İlgili)
Moderator olmaya hak kazanacaklardır.
Moderatör olabilmek için online süresinin yüksek olması gerekmektedir.
Moderatörlük başvurusuda bulunmadan önce moderatör olmak istediğiniz bölüme yeterince konu açmış olmanız gerekir ve yönetim tarafından yapılan inceleme sonucu online süreniz ve konularınızın yararlı
gerekli paylaşımlar olduğuna karar verildiğinde moderatör olmaya hak kazanırsınız...
Moderatorluk başvurunuzun değerlendirilmesi
küfür yada hakaret içeren söz sarf etmemiş olmanız gerekmektedir.
X bir sitede moderatorum
Yöneticiyim buradada olmak yönetici olmak istiyorum şeklinde yapılan başvurular konu sayınız Deneme Moderator olmaya elverişli olsa dahi kabul edilmeyecektir.
Aynı şekilde başka sitelerde de moderatorluk yapan arkadaşlarında istekleri değerlendirilmeyecektir.
Bu kriterlere uyduğunuzu düşünüyorsanız online sürenizi yüksek tutup yeterli paylaşımları yaptıktan sonra buraya cevap olarak yazın. İsteğiniz en kısa zamanda yönetici arkadaşlarımız tarafından değerlendirilecektir.
NOT:
Deneme Moderator iken görevinde başarılı olamayan arkadaşlar Moderatorlüğe alınmayacaklardır. Örneğin; üye konu sayısı ve online süresi yeterliliğinden deneme moderator olmuştur.Ama deneme moderator iken sitedeki olmunsuzlukları ihbar bölümüne yazmassa görevini düzgün yapmazsa arkadaşlar kusura bakmayın görevi yapmadığınız sürece istediğiniz kadar ben şu kadar konu açtım benim şukadar mesajım var demeyin atamanız yapılmayacaktır. görevinde başarı gösteren deneme moderatorler atama olacaktır.
Gerekenler yerine getirilmeden yapılan başvurular yanıtlanmayacaktır! yukarıda yazılanları uygulamadan lütfen başvuruda bulunmayın...
Saygılar..
USLANMAM.COM Yönetimi.
Konu DeViL tarafından (04-22-2007 Saat
04:20 PM
) değiştirilmiştir..
ABYSS
Açık Profil bilgileri
ABYSS - Özel Mesaj gönder
ABYSS´nin Web Sitesini ziyaret edin
ABYSS - Daha fazla Mesajını bul