Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2007, 02:49 PM   #5 (permalink)
aSi_RoSe
Tümgeneral

aSi_RoSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende varim ya ya hemen hemen ayniii seyleri yasioruzz sizle yeni gordum yaziyi ya bende gurbetciyim ve ayniii sizin gbi bu net beni benden ediyooo varsa yoksa bos seyler bakin mesela bisi anlatim ben bir ara cetede takildim sonraa baktim bos hep sacmalik kendime soz verdim tutamamdim ve bir gece dedim ALLAHIM sana soz veriyorum yemin ediorum asla girmicem ve bu soz bu yemin islama inanan bir kisiyi kolay kolay dondurmuyor sozunden ben asla o gunden sonra cete girmedim msn yabanci kimseyi almiorum artik bos sohbetler etmiorumm asla artik foruma takiliorum sadece burdada cok kalmak iyi degil birde onu atlatmam lasim net cok gereksizz birseyy bak muslum kardesim senin okulun varmis sana arkadas dost tavsiyesi benim okulum yok ama sunu unutma okulll varyaa gercekten kaybedilmemesi gereken bir deger o gunlerini ararsin dedigin gibi inan asla ve aslaa nete dalma sen ilerde aile bakicaksin ozellikle bu cok onemli bir etken yaaa net o kadar bos ki aslinda sadece en fazla bir saat icin girilmeli eglence amacli isee onun disinda kendine soz ver derslerine dikkat et sen bu aleme kapilma bende biraktim sadece eglence amacli bir iki saat takil o kadar gurbette olmak bize bu acidan daha cok zarar verio burda bulaamadigimiss seyler yuzunden bu ortamlara geliorus belkide lutfen kendin ve gelecegin icin iyi dusunn aslaa unutmaa dinimizde bile iyi dil bende unutmamaliyim dua edelim sende manyaq_kiq ayni sekilde dualarim sizinle
aSi_RoSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla