Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-28-2006, 02:10 AM   #1 (permalink)
ABYSS
Administrator

ABYSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Efsane BÖyle Yaratildi

BU FORMAYA YAKIŞMALI Trabzonspor 2.Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu göreve geldiği günden beri futbolculara mücadele ettikleri formanın büyüklüğünü anlattığını ifade ederek "O formaya yakışan mücadeleyi gösterirseniz istediğinizi alırsınız dedim. G.Saray maçı gibi..." dedi. Savaşarak mücadele ettikleri zaman Trabzonspor'un yenemeyeceği hiçbir takım olmadığını belirten Hacıosmanoğlu "Trabzonspor efsanesi savaşarak ve mücadele ederek yaratıldı. Bu statta Liverpool Barcelona ve İnter yenildi. G.Saray?ı mı yenemeyeceğiz?" dedi.
FARKLI KAZANIRIZ Hacıosmanoğlu "G.Saray karşısında alınan galibiyetten çok mücadele gücünün ve savaşçı ruhun sahada olması beni mutlu etti. Efsane ruh işte bu! İnanıyorum ki Trabzonsporlu futbolcular bu ruhu bundan sonra da sahaya koyarsa bu sezon önemli başarılar elde edeceğiz" dedi. Hacıosmanoğlu ''Önümüzde Osasuna maçı var. Benim içimde o
maçı farklı kazanacağımıza dair bir his var. İnşallah Avrupa'da da aynı savaşçı ruhumuzla mücadele ederek Trabzonspor'a yakışır bir sonuçla Türkiye'ye döneriz'' dedi

ABYSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla