Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-28-2006, 02:08 AM   #1 (permalink)
ABYSS
Administrator

ABYSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Zİya Baba Öpeyİm!

BAYRAM GİBİ
Trabzonspor'da G.Saray galibiyeti sonrası soyunma odasında ilginç anların yaşandığı belirtildi. Taraftar ile sahada galibiyeti kutladıktan sonra soyunma odasına giden futbolcuların coşkusunu burada daha da arttı. Bu sırada Teknik Patron Ziya Doğan soyunma odasına girip futbolcuları teker teker kutladığı sırada ilginç bir olay yaşandı. Doğan'ın G.Saray maçı için özel hazırladığı Marcelinho tecrübeli hocanın elini kapıp öpüp başına koydu.
EVLADIM BENİM
Doğan Brezilyalı yıldızın Türk usulü bu hareketi karşısında kısa bir şaşkınlık geçirdikten sonra oyuncusunu alnından öperek kutladı. Diğer oyuncular Brezilyalı yıldızı alkışlarken "Artık sende bir Türksün' diyerek Marcelinho'ya takıldılar. Soyunma odasındaki coşku bu sırada Başkan Nuri Albayrak'ın odaya girişiyle iyice alevlendi. Albayrak Doğan ve futbolcuları galibiyetten ötürü kutlayarak "Böyle oynayın kaybedin. Sizinle bu akşam gurur duydum" dedi.
TEBRİK VE UYARI
Ziya Doğan'ın da odada futbolcularına kısa bir konuşma yaparak "G.Saray karşısında hepiniz gerçekten elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Bu maçı kazanmamış olmasaydık bile mutlu olacaktım. Çünkü sahaya böyle yüreğini koyan futbolcu kadrosuna sahip olmak her teknik adama nasip olmaz. Demek ki siz isteyince başaramayacağınız bir şey yok. Ama artık bu maçı unutmalıyız. Önümüzde Osasuna sınavı var. Bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz" dediği belirtildi.

ABYSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla