Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2007, 06:50 AM   #1 (permalink)
destansı
Super Moderator

destansı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Unhappy Söz Veriyorum ....

Yaşanası hayatın en acı halindeyim şu aralar. Bir keder var kaplamış tüm benliğimi. Zor geçişler yaşıyorum kafamı koyduğum gecenin en sabah halinde yeni bir güne ve hatırlanması gereksizler arasına bir türlü koyamadığım talihsiz sen ağrılarım… Varlığını anımsamak değil yaptığım yada yapmamak için kendimi paraladığım ; neden varolduğunu neden milyonda bir o senin beni bulduğunu yargıladığımdır…

Gidişine hasrettim ; varlığında tak tak saydığım saniyelerin ezile sıkıla yaşanan bitmez zamanlarda senin. Vardı içimde birikmiş kullanılması gereken küf tutmuş cümleler vardı acıyla öfaaale sıkıntıyla beslediğim ve günden güne büyüttüğüm sensizlik özlemi yüreğimin en aaaifli yerinde en aaaifsiz haliyle…

Koşacak bir sokak bulamıyordum sevinç hallerine hasret bürünmüş bir bedenle. Yoktu elimde gerektiğinde salıveresi gülücüklerim yoktu temas eden gözlere nede güzel bakası gözlerim. Bin keder bin sefer en ansız en zamansız ve en gereksiz hallerde gelip bulurdu atıp seni yok dediğim dar soluklarımda.

Hadi anla halimden sığındığım bir liman değilsin sığınacak bir gemi de kalmadı zaten. Adı zorlaydı bu güzelliğin ve güzel kısmı senle değişmişti. Senlik almıştı tüm hallerimi senlik tüm adımlarımı kaçışlarımı kırası diş sıkışlarımı… Senlikti öfkem acım derdim vuslatım gidişine ben senliğe kederim…

Git artık benden. Söz veriyorum özlem olmayacak bekleyiş arayış ufacık bir istek dahi olmayacak benden sana… Hani sevinç atıcak kalbimin yerinde yollar duraklar kaldırımlar duvarlar solmuş çiçekler dahi bir merhaba esecek sensizliğe heyytt edasında bir rüzgarla. Söz veriyorum…

Kaldırıp atılası bir yığın olmayacak günün yüzünü çevirdiği simitçinin almasada olur dediği boyacının bunun neyini boyayayım ki tavrı kalmayacak bu bana kalmayacak Söz Veriyorum. Sesini açıp bütün aaafe değer şarkıların en hoş halleriyle patlatıcam seve seve adını yazdığın balonları ve doldurup bir yudum ve son bir yudum seni içeceğim en sevmediğim şarap misalı…

Kaçırılmış tüm sevişlerim bu arayış niye ?
Yokla katık bu bedenim bu çaba niye ?
"Kalbim aksesuar olmuş bedenimde"
tozu isi küfü yok toplu halde bir tek SENİ var…

destansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla