Konu
:
Söz Veriyorum ....
Tekil Mesaj gösterimi
12-01-2007, 06:50 AM
#
1
(
permalink
)
destansı
Super Moderator
Söz Veriyorum ....
Yaşanası hayatın en acı halindeyim şu aralar. Bir keder var kaplamış tüm benliğimi. Zor geçişler yaşıyorum kafamı koyduğum gecenin en sabah halinde yeni bir güne ve hatırlanması gereksizler arasına bir türlü koyamadığım talihsiz sen ağrılarım… Varlığını anımsamak değil yaptığım yada yapmamak için kendimi paraladığım ; neden varolduğunu neden milyonda bir o senin beni bulduğunu yargıladığımdır…
Gidişine hasrettim ; varlığında tak tak saydığım saniyelerin ezile sıkıla yaşanan bitmez zamanlarda senin. Vardı içimde birikmiş kullanılması gereken küf tutmuş cümleler
vardı acıyla
öfaaale
sıkıntıyla beslediğim ve günden güne büyüttüğüm sensizlik özlemi yüreğimin en aaaifli yerinde
en aaaifsiz haliyle…
Koşacak bir sokak bulamıyordum sevinç hallerine hasret bürünmüş bir bedenle. Yoktu elimde gerektiğinde salıveresi gülücüklerim
yoktu temas eden gözlere nede güzel bakası gözlerim. Bin keder bin sefer en ansız en zamansız ve en gereksiz hallerde gelip bulurdu
atıp seni yok dediğim dar soluklarımda.
Hadi anla halimden
sığındığım bir liman değilsin
sığınacak bir gemi de kalmadı zaten. Adı zorlaydı bu güzelliğin ve güzel kısmı senle değişmişti. Senlik almıştı tüm hallerimi senlik tüm adımlarımı
kaçışlarımı
kırası diş sıkışlarımı… Senlikti öfkem
acım
derdim
vuslatım gidişine
ben senliğe kederim…
Git artık benden. Söz veriyorum özlem olmayacak
bekleyiş
arayış ufacık bir istek dahi olmayacak benden sana… Hani sevinç atıcak kalbimin yerinde
yollar
duraklar
kaldırımlar
duvarlar
solmuş çiçekler dahi bir merhaba esecek sensizliğe heyytt edasında bir rüzgarla. Söz veriyorum…
Kaldırıp atılası bir yığın olmayacak
günün yüzünü çevirdiği
simitçinin almasada olur dediği
boyacının bunun neyini boyayayım ki tavrı kalmayacak bu bana kalmayacak Söz Veriyorum. Sesini açıp bütün aaafe değer şarkıların
en hoş halleriyle patlatıcam seve seve adını yazdığın balonları ve doldurup bir yudum ve son bir yudum seni içeceğim en sevmediğim şarap misalı…
Kaçırılmış tüm sevişlerim
bu arayış niye ?
Yokla katık bu bedenim
bu çaba niye ?
"Kalbim aksesuar olmuş bedenimde"
tozu
isi
küfü yok
toplu halde bir tek SENİ var…
destansı
Açık Profil bilgileri
destansı - Özel Mesaj gönder