Konu
:
Bir mumda siz yakın...
Tekil Mesaj gösterimi
11-15-2007, 09:40 AM
#
1
(
permalink
)
GaMzeLi
MrsAdmin
Bir mumda siz yakın...
B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...
Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın
sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…
28 KASIM 2004
tarihinde tarafımdan kurulan bu site
kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil
hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz
gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından
titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın
sık sık yollayın. Bir defter
bir kalem
bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya
onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim
Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz
önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya
kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.
CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY
A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N
yazıyor sitenin girişinde..
doğu illerinde
ayakları soğuktan morarmış halde okula gitmeye çalışan yada büyüyüp öğretmen olma hayalleri olan çocukların elinden tutmak.. insanlık bu olsa gerek.
siteye girip kardeşinizi seçiyorsunuz. ona kesinlikle para yollamıyorsunuz.. okulla ilgili kitap
defter
bir oyuncak bebek
oyuncak bir araba
giyecek yada bir kutu şeker yollamak
onları mutlu etmeniz için yeterli olur. bunun yanında ona içeriği onu yüceltmek olan sevgi mektupları yollamalısınız. mektup yollamayı ihmal etmemelisiniz.
bu çocuklara yardım etmeyi isteyenlerimiz gerçekten istemeliler ve seçilen kardeşlerin ne kadar mutlu olacağını düşünmeliler..
ayrıntılı bilgiyi sitede bulabilirsiniz.
www.kardesinisec.com
duyarlı insanlara..
GaMzeLi
Açık Profil bilgileri
GaMzeLi - Özel Mesaj gönder
GaMzeLi - Daha fazla Mesajını bul