Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-15-2007, 09:40 AM   #1 (permalink)
GaMzeLi
MrsAdmin

GaMzeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Bir mumda siz yakın...

B Ü Y Ü K A İ L E M İ Z E H O Ş G E L D İ N İ Z ...
Kardeşinizin yumuk minik ellerini avuclarınızın içine alın sıkı sıkı sarın…..Üşümesinler…28 KASIM 2004 tarihinde tarafımdan kurulan bu site kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın sık sık yollayın. Bir defter bir kalem bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.
CENGİZ TÜNAY - ALİ TÜNAY

A S L A P A R A Y O L L A M A Y I N

yazıyor sitenin girişinde..

doğu illerinde ayakları soğuktan morarmış halde okula gitmeye çalışan yada büyüyüp öğretmen olma hayalleri olan çocukların elinden tutmak.. insanlık bu olsa gerek.
siteye girip kardeşinizi seçiyorsunuz. ona kesinlikle para yollamıyorsunuz.. okulla ilgili kitap defter bir oyuncak bebek oyuncak bir araba giyecek yada bir kutu şeker yollamak onları mutlu etmeniz için yeterli olur. bunun yanında ona içeriği onu yüceltmek olan sevgi mektupları yollamalısınız. mektup yollamayı ihmal etmemelisiniz.
bu çocuklara yardım etmeyi isteyenlerimiz gerçekten istemeliler ve seçilen kardeşlerin ne kadar mutlu olacağını düşünmeliler..

ayrıntılı bilgiyi sitede bulabilirsiniz.

www.kardesinisec.com

duyarlı insanlara..

GaMzeLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla