delircem yaaaaaaaa alllaaammmyaaa noooo frost kıvamında olan insanlardan nefret ediyorum yaaa

varrya alayının kafasını koparasım geliyo yaa

sanki oralı değilmiş gibi davranmak ni

yee ben bunu anlamıyorumm ve innanılmaz derecede gıcık oluyorumm.aslına bakarsanız ben insanları anlamıyorumm yaa baska da bişii demiyorumm ve anlamaya calısmıyorumm çünkü onları anlamaya calıstıkca kendi anlamımı yitirmeye basladım hep kendimden ödün vermek yordu beni ve psikolojimm değişmeye basladı ve garip bir insan halinii aldımm

zannımca delirmek üzere olan yada akıllı taklidi yapabilen bir deli kıvamına büründümm

insanlar kadar cıkarcı bir yaratık daha tanıyasn varsa yada insanlar kadar kendilerini bi mok sanan varsa bana yazssınnn ama inanın verilecek ccooookkkk cvbım var ve ağız kapamak değil benim amacım çünkü ağız torba değilki büzülsünnn yaa ne biliiiiim ya ben doruyuu düşünüyom yada öle sanıyomm yada insanlar bana tuhaf geliyo bilmiyom beynim labirente dönmeye basladı vee............bo kadar devamo daha soraaaa...sadece şunu biliyorum artık ben sinirlenemiyorum artık ben hiç olmanın verdiği garip duyguyu tasıyorum evet ben hiçim ve hiç düşünüyorum belki hiçe yasıyorumm enteresann.....