Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2007, 10:27 PM   #2 (permalink)
EXiR
Administrator

EXiR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne desem bilemedim ekincim.Önce ban konusunda biz fikrini söyleyen hangi üyeyi nerde banladık..Tabiî ki de özgürce fikirlerinizi ileticeksiniz..Her zaman fikirlere açığız ve saygılıyız …

Ama yazdıkların için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Sevildiğimi duymak tabi mutluluk verici.Ama Exir’in yerinde olmak diyorsan bence olma.. Neden olma ; burada her üyemiz çok özel inan.Sende öylesin…Her üyemiz her arkadaşımız ayrı ayrı değerli ve özel.Herkes ayrı bir dünya burada.Herkes ayrı bir renk.Bunu unutmamanı rica edicem.

Üyelere yardım etmek yada forum içinde aktif olmak konusu için illada yetki şart değil .Tüm yönetici arkadaşlarım sana ( ve diğer tüm üyelerimize de olduğu gibi ) 1 pm kadar yakın.Her türlü konuda yardım ve desteklerini esirgemeyeceklerdir .Direkt olarak üyelere yardımcı olamazsın belki ama senin bildirimlerin ve verdiğin bilgi sayesinde belki bir üyeye yardım etmiş oluruz yada forumdaki bir aksaklığı düzeltmiş oluruz…

Yetki ve renkler inan forum içerisindeki asayiş ve güveni sağlamak için…Sen ne isen bende oyum burada…Şunu içten söyleyebilirim sana ben halen o mavi üyeyim.Renk seni aldatmasın ..(ABYSS okumasın atar beni işten )

Senin aracılığın ilede ;'' Bir yöneticinin itirafları '' kitabının ilk sayfalarını da hazırlamış olduk.

Ekincim işin özü şu ; USLANMAM

Mod alımlarıda ileride olucaktır.Biraz zaman..

Saygılar.....

Not :Ekincim msjı okuduktan sonra bana pm at banlıcam seni
EXiR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla