Alıntı:
faciacan´isimli üyeden Alıntı
bundan 1 sene önce bir kzı sewmiştim ilişkimiz gayet güsel geçiyordu wea ben öyle sanmıştım ben ne kdar üstüne gitsemde onu mutlu etmeye çalışsamda bi türlü yaranamıyordum ben istanbulda oturuyorum sewdiğim kızda tekirdağda neyse...
yine günlerin en özel ve en anlamlı günüydü (14-02-2006)14 şuabat sewgililer günüydü
ben tekirdağa gitmiştim sewgilimede söylemedim süpriz yapıcaz ya gitmez olaydım 14 şubat benim yıkıldığım gün olmuştu canımdan çok sewdiğim el üstüne koyamadığım sewgilimi başka bi erkekle çok samimi bir şekilde yakalamıştım ....
çocuğu döwsem boş kızı döwsem yine boş çünkü olan olmuştu
kıza sorduum  neden böyle bir şey yaptın madem beni sewmiyodun neden sölemedin die ama onun amacı belliymiş beni aldattı olan bana oldu çook sewmiştiim kısın maksadı benle eylenmekmiş ben
yediğim boynuzla kaldım resmen çöktüm tedawi gördüm ama bir şeyi anladımki(HİÇ BİR KIZ İÇİN KENDİNİ PERİŞAN ETMEYE)değmezmiş
|
Gecmis olsun kardesim cok uzuldum!
Kendinden fazla deger vermiceksin!
Verdinmi ACI cekersin!
simdiki zamanda Kutsal olan sevgiden anlayan cok az!
Kardesim senin yasadiyin olayin benzerini yasadim onceden ama degmezmis uzulmeye!
Aslinda cezanin en agrini hak ediyorlar ihanet edenlerin ama Allahin zopasi nerden vuracayi belli olmaz!
Allah'a havale et! Yeterli kardesim
Ihanet edenlerin inan kardesim yuzlerine bile turkurmeye degmezler!
Tekrar gecmis olsun kardesim.