Alıntı:
canary070809´isimli üyeden Alıntı
naaparsın  gönül bu işte aka da konar BOK a da konar.haberleri izlemeyenler bilmezler bunları:türkiyenin dış borcu 2 katına çıktı(ekonomik istikrar bu olsa gerek)  türkiye ortodoğudaki oyuna dahil edildi(abd-akp-pkk işbirliği ile )  tükiyenin cumhurbaşkanına  ordusuna  çiftcisine  esnafına hakaretler edildi.şehitlerimize kelle denildi  şehit annesine ben onunla ne konuşacam denildi.çiftciye ananı da al git denildi.Bütün bunlar denilirken halkın iradesiyle seçilen iktidar partisi NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEDİ  hatta diyenlerin karşısında olduğunu söyledi.arkadaşlar çok açık ve net söyleyeyim ben geçen seçimlerde akp ye oy verdim  ama ben ülaaai bu hale getireceklerini bilemezdim  pişmanım hergün kahroluyorum...lütfen ama lütfen bu seçimlerde elimizi vicdanımıza koyarak kullanalım oyumuzu.belki de ilk ve son defa particiliği bir kenara bırakalım  sadece ve sadece :ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN.UNUTMAYALIM :BU VATAN HEPİMİZİN.....
|

arkaadas senin dusuncelerine son derece saygi duyarim hayat gorusundur ama medyanin abartili karukaturleri seni de etkilemis besbelli ciftciye anani da al da git zirvasi yalan montajdan ibaret sen basbakan olsan bu ulkede medyanin gozu onunde bir cifciye boyle laf edrmisin cahil koylu bile inanmaz bu palavra haberlerlere basbakanin bu kisilikteki bir insanin kelimelerine benziyormu bunlar basbakan bu ulaaai devraldiginda esnaflar kepenk kapatip is yapamiyorlardi turkiye en fakir ulkeler icine girmisti arjantin ve turkiye kiyaslaniyordu o gunlerde hatirlarsan simdi turkiyem dunya ekonomi buyuklugunde 20. sirada ve hala gelismektedir sen oyunu pismis asa su katanlara ver ulkenin tekerine comak sokanlara eski geri gunlere goturmek isteyenlere ver ozaman... akp yine ezerek iktidara gelecektir