Konu
:
Diablo + Hellfire [Sakın Kaçırmayın!!)
Tekil Mesaj gösterimi
07-17-2008, 09:23 PM
#
1
(
permalink
)
qothic_agamus
Mareşal
Diablo + Hellfire [Sakın Kaçırmayın!!)
*Alıntıdır
Diablo
RapidShare: Easy Filehosting
[b]
HellFire
Kurulum Notları (Yamayı hazırlamam 3 Saatimi Aldı)
Beyler Diablo 1 ve Hellfire ı indirin PC nize kurun derim sadece ama bu oyunu boyle calıstıramassınız once oyunu bir guzel modlayalım (YANİ KARAKTER SAYISINI ARTTIRALIM
YENİ GOREVLER KOYALIM
2000 YENİ ITEM KOYALIM) ve ardından size bir aaaaa yapayım -> ne kadar sürerse yapılısı (eskiden deamon tools yada No cd olayımı vardı yamayla halledioduk)
Size yapmanız gerekenleri anlatayım indirecekler icin. Bende aynı zamanda tozlu raflardan cıkarayım oyunu da anlatırken sorun yasamayayım. Cunku kurulumu biraz zor. Başka konuda gordum es gecmis o kısmı ama indirenler aglamasın kurarken
pesin pesin verelim acıklamayı......
Diablo 1 i kurun (kurulması 1 sn ye surdu alla alla)
Hellfire expansion u kurun
Kuruluma Geçelim
Ses testi yapılacak evet deyin
Hi-res voice i secin 36mb bisey katıo extradan ama kaliteli oluyor ardından Oyunun kuracagınız yeriş secin. Bu kısım cok onemli arkadaslar. benim olayı anlatayım
*****Ben oyunu E:/......../Diablo olarak kurdum
***** Expansionu ise E:/..........Diablo/Sierra/Hellfire
Oyunu bu sekilde kurun aynısı deil tabi ama diablo bir Drive da Hellfire bir Drive da olmasın cunku Hellfire Diabloyu otomatik gormez dikkatli olun. ee eski Expansionlar bole iste yani siz diablo klasorunuzun içine bir sierra onun icindede Hellfire klasoru acın sonra kurulumda bu klasoru belirtin zaten dikkat edeceksiniz kurlumda klasor yerine
Sonraki sayfada Shivers 2 ve Birthright adlı iki demo oyun var tıklamayın
Yukardaki kısımdaki herhangi bir adımla karsılasmadıysanız Alttakine geçin ye gecin
Kurulum bittiginde update yapalımmı dicek hayır deyin (zaten yapamayacak cunku 1996 yılı internet baglanma protokolunu izliyor yani IPX siz ayarlamadıkca baglanamassınız internete -dial up misali). register yapalımmı onada hayır
herseye hayır oh ne guzel
Diablo 1 ve Hellifre oynamak icin D1 CD sine ihtiyac duyar siz CD yi taktıgınızda soyle bir hata ile karsılascak ve "ulan noluo" diceksiniz
. Çünkü oyun Orjinal CD yi istiyor. Eskiden aaaaaami vardı oyunu orjinal yapcak. CD de bir takım kodlar vardı
onlar kopya CD lere gecmeyen kodlar. Onu birazdan kıracagız
Ardından oyunu Modlayacagız. Bu mod oyunda health Rejenere (yok bu normalde) + 2 yeni quest + 2000 yeni item + 2 yeni karakter getircek
Kısaca Modun Yeniliklerini Sıralayalım
1-
Health Regeneration - cok onemli bu yaw sonuda eklendi oyuna
2-
Kain in elbisesi ve istedigi ucret degisti
3-
Köy'ün şekli biraz değisik
4-
Yeni elemanlar var koyde (2 Gorevde elinizden öper
)
5-
Kağnı gibi gitmiyorsunuz artık
karakterler hızlandı (cok yawastılar ve can sıkıodu)
6-
Artık STr
Dex
Vit rejovunation ları satılıyor (COk buyuk Yenilik)
7-
2000 yeni item
8-
20 yeni dusman
9-
D
iablonun rengi Oynadıgınız karaktere gore degisiyor
10-
Diablonun Leveli artık eskisinden daha zor. yaklasık 8 ay once oynamıstım hala o lvl deyim.
11-
Diablo Ölünce hemen demo girerdi
artık o hemen gelmio dolayısıyla diablodan dusen itemları alabiliyorsunuz
12-
Butcher i kesmek o kadar kolay deil artık
13-
İyi para dusuyor haberiniz olsun
14-
Ve en Guzeli Hellfire ı Bu modsuz MultiPlayer Oynayamassınız
Benim farkedebildiklerim bunlar.........fazlasını gorenler normalinden buraya yazabilir.......
Mode : DarkFire
Link :
http://rapidshare.com/files/42149462..._cosi.zip.h tml
Boyut :
2mb
Doom Movie
Link:
http://www.xs4all.nl/~a3n/doom.zip
Yer :
Hellfire klasoru altına "Gendata" adlı klasor acın onun icine doom.smk dosyasını atın. Boylece Giris intro degiscek
Boyut :
1mb
Bunu kurduk ama hala oyunu acamıyoruz eheuheuheuhe.....
Geldik en guzel kısma
. Tarafımdan yapılmıs bu yamayıda (iki dosya var icinde unutmayın) oyunun hellfire ana klasorune kopyalayın ve ardından calışıtırın. Aslında arkadaslar bu konuya yazmayı taa şü sitede verilen "Diablo FTP" konusunu gördügümde basladım verdigi an basladım ama gel gorki yama yapmak bakın kaç saatimi aldı 28 kb lik bisey ama suan kafam çatlıyor HEX kodları ile ugrasmaktan.
Not:
Ugrasımın Her fotodaki saat kısmından anlayabilirsiniz. Sırf Rahat ve Modlu oynayın diye basıma iş aldım. tam ortasında bırakcaktım dedim olana kadar devam!!!!!!!! 6 saatte anca bitti yazması. Cunku bir yandan yazıp diger yandan deniyorum o uzun surduve yama aslında hazır vardı ama bu mod icin tekrar yenilemem gerekti... Yenilemesi bile bu kadar surdu
Yama İçin Link :
http://rapidshare.com/files/94617963...ck_by_cosi. rar
Boyut :
9kb (acılınca 28 kb
)
Şifre :
OyunCehennemi.COM - Oyun
oyun indir
oyun yükle
oyun oyna
şifre
aaaaaa
nocd
download yükle
bedava
aaaaaa
Burada size tarafımdan editlenmis bir command.txt verecegim. Buda oyuna Bard ve barbarian adlı iki karakter daha koyuyor
Dosya:
Command.txt
Link :
Boyut :
1 kb
Yer :
Bu dosyayı Hellfire klasoru icine ve Diablo klasoru icine koyun
Not :[/size]
[size="5"]Son olarak arkadaslar
oyunu CD siz oynama sansınız yok. Bu yaptıgım yama sadece CD yi okumasına yarıyor. Yani bu yamasız isterseniz deneyin
CD olsa bile icinde okumayacaktır. Yapacagınız iki sey var. ya Diablo 1 CD siini (İster hellfire oynayın ister diablo1 ikiside Diablo 1 CDsine ihtiyac duyar.) kopyalayacaksınız CD ye. yada iso olara bırakıp deamon tools yada PowerISo da tanıtcaksınız
qothic_agamus
Açık Profil bilgileri
qothic_agamus - Daha fazla Mesajını bul