dragonfable1 ve ucan flood yapmayın Birde dfde şifre yoktur konularda ara alpmon salad die indir gir winrar dosyasına alpmonsalad dosyasına tıkla alpmonsalad.exe tıkla charına gir sonra yanda siyah ekranda earned gold ve exp consturiconu bul bas ve oakloreden ninja dojo gorevine git ve bi adam oldur 1 lwl atlar + gold verir dir adamı oldurmeden once tekrar ona tıkla ve eer yapa yapa adamı atarsa oyundan sonraki gün tine dene 40 lwl oldun dielim ama gold istiyosun yanda altlarda gold.swf yi bul tıkla yinne ninja dojo git tek vur gold al ama bu biraz farklı gold 2000 veriyo gorevi bitirince ve artık dierhileleri sen dene ve bul ama yapamassan ve anlatmamı istersen
onur-alp-1997@hotmail.com pumkin daha yeni üye olmuşsun daha bişeyleri örenmeden adam calmaya calısma arkadaşlar bence kmseye yaptırmayın konularda arayın ve öğrenin cünkü bir riskvar calma riski ama eğer bu riski göze alıyorum bunu öğrenmeden başkasına yaptırmak istiyorszanız yaptırın ama benim fikrim öğre kolay bir iş ve dragonfable1 ve uçan flood ne diye sorarsanız örnein 1.mesaj böyle yaptımolmadı 2. mesajı başka biri mesaj yazmadan önce yazarsanız bu flood olur.....
Arkadaşlar char kascam diyen kişilere cok gvenmeyin ben onceden yapıyodum ama artık yapmıyorum knightla uğraşıyorum bu yüzden bu mesajımı dikkate alın...!!!!