Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 03:24 PM   #1 (permalink)
stalker_shadow
Mareşal

stalker_shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart Tanju Çolak: G.Saray'a çok yakıştı!

Uzun maratonun tek kısa mesafeli koşusunda Galatasaray F.Bahçe'yi yenerek bir adım öndeydi

OFTAŞ maçı öncesi. Bu takım için "Kalli gitti artık dağılır" dediler "Kadro yetersiz" dediler ama son sözü futbolcular sahada F.Bahçe maçını kazanarak söylediler. Ben hep bu kadroya ve başarılarına inandım. Takımdaki Hakan Şükür Hasan Ümit ve Ayhan gibi 'ağabey' isimler oyuncu kardeşlerini çok iyi motive ettiler.
İnsanla hayvanı ayıran büyük özelliktir tecrübe ve bu tecrübeyi aktarabilmek. Tecrübenin en büyüğü de bu ekipteki ağabeylerde bolca mevcut. Şampiyonluklarda ve galibiyetlerde hep bu isimler kazılı beynimizde. Maça gelince... İlk 20 dakikada Servet'in kafa vuruşu ve Galatasaray'ın istekli oyunu vardı. OFTAŞ ligde bulunduğu konum itibarıyla rahattı. Osman hocayı ve oyuncularını lige tat verdikleri için tebrik ederim.
Murat ve Sandro'nun art arda oluşturduğu tehlike gol olmadı. Ancak maç sonunda Galatasaray gülüyordu. Bu gülüşler sadece galibiyet gülüşü değil ligi şampiyon bitirmenin getirdiği gururun gülüşüydü. Şampiyonluk analarının ak sütü gibi helal olsun.

stalker_shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla