Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2008, 01:16 PM   #1 (permalink)
FuTaHa
Mareşal

FuTaHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kalp KOmedi görün siz:D:D:D

Aslında koymiycaktım ama napim görenler koy dedi bende koydumisteyenler buyrun hikayeleriyle koydum

işte birincisi emre die bir arkadaşım..saaat 2 suları gece 2 tabi baktık bizim okulumuzun sempatik arifi uyumuş ayaklarını koyduk demire hayde tek tek foto çekilin ünlü çorap onlar

Kesinlikle arabada uyuya kalmış birisini afettmem :

sağdan 3.sü okul müdürümüz..nereye baktığını 6hissimizle anlıyoz

Ben orda neden ayı boğan gibi duruyom saf arkim yere düştüde kaleden inerken ona güldüm hayla üzerimde onun komedisi var ayakta duramıyom

oraya çıkana kadar anamız ağladı çıktık ama altımdaki arkişm ordan yere düşerek büyük bir facia yaşattı kendisi 80 kilodur alttaki insancıkları ezdi

Sizce biz kale içerisinde kimsenin gitmediği yerde ne arıyozerik ağacı

lütfne soldaki beyaz tişörtlüe dikakt kolu gözüküyo sadece neden ? çünkü onun yanındaki gazi amca arkim yanına gidince oda büyük bir güçle savaştan kalan gücü ile arkimi bir salladı yapıştı yere bende onla beraber gülmekten yerlere serildim bizim hocalar rehber falan öldük gülmekten artık siz düşünün o amca nası bişi

Millet yan yana fısıltı ile konuşuyor ben alttan yukları o yukardaki beyazlıda ordan bağırarak konuşuyoz

---------------------------------------------------

Deedim benim güzel köpeciklerimide koyim bunların gözleri açıldı daha yeni sabahları yoldan topluyoz

buda ikincisi 5 tane var 3 erkek 2 dişi..... bugün yeni mekanlarına taşıncak

YORUM YAPMAYAN PATLASIN HEEEE

FuTaHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla