Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 11:13 PM   #3 (permalink)
venete1507
Kurmay Albay

venete1507 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevat Güler (Galatasaray teknik sorumlusu): "Şampiyonluk bütün camiamıza hayırlı olsun. Kendi sahamızda seyircimizle kutlamak önemliydi onu da başardık. Takım inandı galibiyetle ligi bitirdik. Ne mutlu ki bizi destekleyen insanlar bugünü gördü."

Hakan Şükür: "Genç arkadaşlarımız da çok istiyordu. Çok iyiydik. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık ama kenetlendik. Bundan önceki iki haftada şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz Fenerbahçe ve Sivasspor'u yenerek çok anlamlı bir şampiyonluk kazandık."

Ümit Karan: "Çok mutluyuz şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çok mücadele ettik. Bütün taraftarlara yönetime takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de aynı sevinci yaşarız."

Ayhan Akman: "Çok güzel bir sezondu. Bütün zorluklara rağmen şampiyon olduk. Bütün camiaya hayırlı olsun. Bize de güvenmeyenlere iyi bir ders oldu."

Hasan Şaş: "Çok mutluyuz ama bir daha böyle çok sıkıntılı şampiyonluk yaşamak istemiyoruz. Altı haftadır hocamız yoktu. Çok stresli günlerdi ama değdi o günlere. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum."

Aykut Erçetin: "Şampiyonluğu hep beraber kazandık. Bu sadece Galatasaray'ın değil Türkiye'nin şampiyonluğu. Kimse anlatmasın Türkiye'de futbolcu yok. Bugün sadece Galatasaray camiası için değil Türk bayrağı için de savaşıyoruz."

Adnan Polat (Galatasaray kulübü başkanı): "Bu şampiyonluk hem geçmiş hem de bu yönetimin ortak başarısıdır. Özhan başkanla birlikte yaptık biz bunu."

Özhan Canaydın (Galatasaray kulübünün eski başkanı): "Büyük bir aaaif çok duygulandım. Bu süper şampiyonlukta emeği geçmiş taraftar teknik heyet yönetim kurulu ve futbolcularla herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir şampiyonluk gecesi."
venete1507 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla