Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 04:23 PM   #1 (permalink)
fotograf
Kurmay Albay

fotograf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cong işletmenin sonu

şimdi benim sevdiğim bir kız var fakat o beni sevmiyo bir arkadaştan numarasını istedim işte kızı 1 ay oldu hala durmadan arıyorum 2. ay oldu hala arıyorum kız artık illallah etti kimsin ya sen diyip duruyo her neyse işte yine aradık bize gitar sesi dinletti ertesi gün okula gittim kızın en yakın arkadaşı bana dur dedi ben adımlarımı hızlandırdım ensemden yakaladı nasıl olduysa kolumu kıvırdı hareket edemiyorum bana diyolar işte senmi arayıp durdun bende kim kimi aramış dedim sen kübrayı aramışsın felan dedi bende öyle bişiy yok dedim yalan söyleme sesin çok benziyo felan dediler kızın kankaları geldi işte benim üstüme doğru geldiler ben o anda onları oyaladım bakın olayı anlatıyım şimdi dedim onlarda durdular beni dinliyolar o anda çita gibi koşmaya başladım kızın arkadaşlarının yarısı önümü kescekler diğer yarısıda arkamdan kovalıyo o anda yakalayamazlardı ama kantinin orda bi kıza çarptım o zaman yakaladılar kız diyoki bir daha beni ararsan müdüre söylerim dedi bende okul dışı bişey onlara neki dedim kız olsun sen yinede arama abim var 18 yaşında felan dedi ben o zaman 3.5 oldum tabi
bidaha aramıyom

fotograf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla