Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 09:00 PM   #1 (permalink)
sessiz_kalp
Tümgeneral

sessiz_kalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 2679
Rep Derecesi : sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute sessiz_kalp has a reputation beyond repute
Unhappy sadece biraz teselliye ihtiyacım var

gün gelir sevdiğin kişiyi bulamazsın tam bulursun ama sonradan ellerinin arasından kayıp gider ve sende izler bırakır ben bunu 1 kez yaşadım çok sevdimmm hiç ayrılmayız sanıyordum ama 8.5 ay önce bitti ve bu kadar büyük bi ay içinde sadece çok uzaktan 1kere gördüm gözlerim doldu ağlamaya başladım ama ağlayıncada yanımda olmadı ki yarın onunla çıkma günümüz 09.05 bu tarihi hiç unutmadım ama biliyomki ben yanlız kutlıcam heralde bu günü onu ne görcem nede onla konuşcam insanın geçmişi unutamadıkları neden tokat yermiş gibi her gün yüzüne vuruyo offfff offf....

Kalp kırık yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürektenBil yeter ben üzüldüm sen giderken
sessiz_kalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla