Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 10:37 AM   #1 (permalink)
Tom_Riddle
Korgeneral

Tom_Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart kaç konunun olduğuna bakma(daha ayrıntılı)lütfen sabitleyin

Sitemizin Arama menüsünden

resimdeki gibi işlemleri uyguluyoruz.
Alttaki resimde arama menüsüne ilk tıkladığımızdaki sekme gelecek o sekmede resimdeki gibi kutuya hiç birşey yazmadan gelişmiş arama bölümüne tıklıyoruz.

Ardından diğer resimde de olduğu gibi sağ üst kısımdaki Kullanıcı adı ara bölümündeki menüden ilk önce kullanıcı ismi yazan yere kullanıcı adımınızı yazıyorsunuz sonra ise o kutunun altındaki kullanıcı mesajlarını ara ve kullanıcı konularını ara sekmelerinden kullanıcı konularını arayı seçiyoruz ve alttaki arama butonuna tıklatıyoruz.

Ve son olarakta alttaki resim de olan bölüm gelecek ben bir kısmını aldım orda sağdaki yerde toplam 94 sayfa bulundu yazan konu sayısı nı belirtiyor 94 konum varmış bu arada 94 olmuş rep alma konumuda açayım bi kaç konu sonra

Umarım açıklayıcı olmuştur.!
BURAKKAYA

kaç konunun olduğuna bakmanın 2 yolu vardır.

1.ilk bir yorum yapın ya da bir yorumunuzun yanında adınız yazması lazım.o adınıza tıklayın.oradaki çıkan yerde.açık profil bilgileri deyin.sonra açık profil bilgileri çıkacak.o sayfanın aşağısına gelmelisiniz.kendi profil adınız yazar.ben kendimden bahsediyim ve oradaki yazan şeyi yazıyım.kırmızı yazdığım yere kendi adınızın olması lazım.ben kendiminkini gösteriyim:
"Tom_Riddle ' ait Bütün Konuları arattır"Şimdi bir arama yapılacak ve o aramada üstte bilgiler verilecek.şunun gibi:

1 den 25´e kadar. Toplam 184 Sayfa bulundu
Arama işlemi 007 Saniye sürmüştür; 8 Dakika sürmesi beklenirken.

sizde oradaki 184 yazan yer değişir orası sizin konu sayınızı gösterir! ve böyle öğrenmiş olursunuz.

2.üstte;profilinizyardımüye listesiajandayeni mesajlararamayararlı linklerçıkış
seçenekleri vardır.onlardan "arama yazan yere tıklamalısınız.
sonra konu gösterimi ve mesaj gösterimi diye 2 tane kutucuk çıkacak.siz konu gösterimini işaretleyin ve git diyin.oradaki sayfada "Kullanıcı adı arama" diye bir bölüm var.oradan üyelik adınızı yazın.altındaki yeri "kullanıcının konularını ara" yapın.aşağıya inin ve arama diyin.

bu kadar arkadaşlar.modlarım veya adminlerim bu konunun aynısı var ama ayrıntılı değil.lütfen sabitlermisiniz?

Tom_Riddle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla