Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 04:28 AM   #125 (permalink)
_MaBeD_
Mareşal

_MaBeD_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
new2

1 - En İyi Admin : tabii ki " ABYSS "

2 - En İyi Moderatör : Ümitsiz Aşk

3 - En İyi Deneme Moderatör : stalker shadow ve namıdeğer "yazturk" yani Küçük Asyalı

4 - En İyi Avatar : tabiiki benim dermişimm şaka bi yana SuyunGizemi .. nedense o avatardaki bebiş çok dikkatimi çekiyor .

5 - En İyi Nick : benim nickimin yaratıcısı olan " Böürtlen "

6 - En Dadlu Nick : " BaL "

7 - En İyi İmza : bana ben gibi geldi ama size nası geliyolar bimem

8 - En popüler üye : gerçi takılmıyor bu aralar foruma ama " burakaya " denen arkadaş dikkat çekiyodu bi aralar fakat son zamanlarda RUBANA .

9 - En Çok Sevilen Üye : ABYSS

10 - En Sakin Üye : Co_Admin

11 - En Çapkın Üye : valla ilk aklıma Kadıköy Acil geldi ne hikmetse artık

12 - En Duygusal Üye : GİZEM_89 (:

13 - En Komik Üye : " n2mikedi7 " nick güzel ve komik her gördüğümde tebessüm ediyorum 32 diş tekmili birden

14 - En Ciddi Üye : hiç karşılaşmadım o ciddi üyeyle ..

15 - En sabırlı/anlayışlı Üye : hergün 10 larca üyeyle uğraşan , mesajlara cevap veren adminlerimiz BaL ve ABYSS den başkası olamaz .

16 - En Fanatik Üye : aha burda kendimi tek geçiyorum işte . acayip fanatikimdir

17 - En Çok Paylaşımcı Üye : yaratıcı ABYSS ve çiçeği burnunda modumuz CeHeNNe_T (en çok paylaşımdan ziyade göze hoş gelen paylaşım kanımcaaa )

18 - En Çok Tanışmak İstediğiniz Üye : bitanecik kardeşim xangelx , deneme modlarımızdan stalker shadow , züper modumuz MAXJOHNROYAN ve adminimiz ABYSS ile tanışmak isterim gerçekten .

19 - En korkunç üye : yorumsuz .. hiç dikkat etmedim ama vardır illa birileri

20 - En İyi Dost : xangelx ve stalker shadow

21 - En İyi Başlık : biri avatar mı dedi .. al sana avatar

22 - En İyi Bölüm : ukala adam , imza gif , anketler ve zor uslanmam yarışmaları bölümü
_MaBeD_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla