Konu
:
Kocaelispor´un Kalecisi Sözleşmesini Feshetti
Tekil Mesaj gösterimi
05-05-2008, 10:58 PM
#
1
(
permalink
)
Jeffery Hardy
Korgeneral
Kocaelispor´un Kalecisi Sözleşmesini Feshetti
Bank Asya Birinci Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor’un sezon başında İstanbulspor’dan transfer ettiği kaleci Behram Zülaloğlu
alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bildirdi.
Zülaloğlu
sezon başından beri kulüpten alacaklarını tahsil edemediğini ve yaklaşık 150 bin YTL alacağı bulunduğunu belirtti.
Sezon başında yalnızca transfer peşinatının bir kısmını alabildiğini dile getiren Zülaloğlu
bunun dışında kendisine başka ücret ödenmediğini ileri sürdü.
Kulüple maddi sıkıntılar dışında
manevi sorunlar da yaşadığını ifade eden Zülaloğlu
Bank Asya Birinci Lig’de önceki sezonlarda ortalama 30 maç yaptığını
büyük umutlarla geldiği Kocaelispor’da yalnızca 4 maçta oynayabildiğini
kendisine yeteri kadar fırsat tanınmadığını savundu. Zülaloğlu
şöyle konuştu:
"Kulüpten alacaklarım nedeniyle geçen hafta Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat ettim ve sözleşmemi tek taraflı feshettim. Kocaelispor’da maddi sıkıntılardan öte
manevi sıkıntılar da yaşadım. İstanbulspor’da geçirdiğim başarılı sezonun ardından büyük umutlarla geldiğim Kocaelispor’da adeta dördüncü kaleci muamelesi gördüm. Bana
sezonun ilk haftasında 4-1 yenildiğimiz Sakaryaspor maçında şans tanındı. Yeni kurulan ekibin uyum sorunu nedeniyle gelen yenilginin faturası bana kesilmek istendi. İkinci hafta gol yemediğim ve 2-0 kazandığımız Diyarbakırspor maçı görmezden gelindi."
Ligin 5. haftasında 6-1 yenildikleri ve 22. haftasında 3-0 yendikleri Kayseri Erciyesspor maçlarında da forma giydiğini anımsatan Zülaloğlu
evlilik hazırlığı yaptığını
Ankara’da kişisel antrenman yaparak formda kalmaya çalıştığını sözlerine ekledi.
Jeffery Hardy
Açık Profil bilgileri
Jeffery Hardy - Özel Mesaj gönder
Jeffery Hardy - Daha fazla Mesajını bul