05-03-2008, 02:14 PM
|
#4 (permalink)
|
|
Moderator
|
Alıntı:
SuyunGizemi´isimli üyeden Alıntı
Bitanem hayat o kadar kısaki kimse için üzülmeye gözyaşı dökmeye değmiyor.Anlıyorum seni ne kadar üzülme desemde onu sana sormak gerekir. Para için sana bunu yaptıysa zaten değmeyecek biriymiş.Kaybeden kendisi inan bana , sakın kendini bırakma sen güçlü bir insansın hiçbir acı seni yıkmamalı dimdik ayakta durmalısın...
|
Umarım o para kendisini mutlu eder...Ne düşünüyorum biliyormusun iyiki zamanında kısmet olmamışta evlenmemişiz gerçek yüzünü o zamanlarda görseydim ne olacaktı....
Alıntı:
RUBANA´isimli üyeden Alıntı
ne kadar mütevazisn herseye ragmen beddua bile etmiyorsun üzülme hayat sana zzorlu günlerin arkasından iyi günleri de getirecektir seni cok iyi anlıyorum canım dularım hep seninle yeterki sen üzülme olur mu söz vermen gerek ayakta durman gerek bunu unutma yan yana olmasakta ben hep yanındayım canım mutlu ol...
|
Teşekkür ederim canım benim...Zor bir durum en kısa zamanda atlatmaya çalışacam  
|