Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2008, 01:52 PM   #1 (permalink)
_gamzeli_
Moderator

_gamzeli_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 11782
Rep Derecesi : _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute _gamzeli_ has a reputation beyond repute
Unhappy Sevdiğim insanın düğün davetiyesini aldım :(

Tam iki yıl boyunca onun için herşeyi yaptım evlenmeye karar vermiştik ailem onu hiç istemediği halde ikna etmeye çalıştım,onun yüzünden babamla 2 ay konuşmadık..5 ay önce saçma sapan bir nedenden dolayı ayrıldık..Geçen gün bir arkadaşım onun nişanlandığını söylemişti hemde sevmediği halde sırf kızın parası için nişanlanmış..Bugünde bana düğün davetiyesi geldi..11 mayısta evleniyormuş Yaaa hangi yüzle bana bu davetiyeyi gönderiyor anlamadımki madem para için kendi kişiliğini satıyor ne halin varsa görsün..Kendi için çektiğim acıları,sabahlara kadar döktüğüm gözyaşlarını bildiği halde neden bunu yapıyor..İçimden beddua etmek geliyor ama bunu bile yapamıyorum..Allah bana yaşatıklarını görüyor nasıl olsa...Ne diyim Allah yolunu bahtını açık etsin..

Tut Elimi Sımsıkı
Titreme Kıyamam Sana
Gözyaşın Gözyaşım Olur
Karışır Isyana
Sakın Bükme Boynunu
Küsme Hayata
Ben Varım Bundan Sonra
Yeminliyim Sana.
_gamzeli_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla