Galatasaraylı Futbolcu Hakan Şükür'den Açıklama
Galatasaraylı Tecrübeli Futbolcu
Hakan Şükür
Sivasspor ile Oynayacakları Maçın Şampiyonluk Yolunda Büyük Önem Taşıyan Bir Karşılaşma Olacağını Söyledi.
Galatasaraylı tecrübeli futbolcu
Hakan Şükür
Sivasspor ile oynayacakları maçın şampiyonluk yolunda büyük
önem taşıyan bir karşılaşma olacağını söyledi. GS TV'ye açıklamalarda bulunan
Hakan Şükür
Fenerbahçe galibiyetiyle büyük moral bulduklarını ve çok iyi durumda olduklarını belirterek

"Sivasspor maçı

tabii ki Fenerbahçe maçından sonraki süreç değerlendirilirse

çok önemli bir hal aldı. Herkes oradan alacağımız 1 puanın bize yeteceğini düşünüyor

ama Galatasaray büyük takım ve amacı her zaman kazanmak. Tabii ki

Sivasspor'un başarısını kimse göz ardı edemez. Çok değerli arkadaşım Bülent Uygun'un çok büyük katkısıyla

müthiş bir
başarı grafiği yakaladı. İyi bir kadrosu var. Bugüne kadar çok ofansif oynayan bir takım görüntüsünde değil

daha çok kontrataklarla gol atan bir takım görüntüsü verdiler. Buna rağmen çok mücadele ediyorlar. Bugüne kadar getirdikleri iddiayı devam ettirmek için onlar da kazanmak zorunda. Ben oradan iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Moralimiz iyi. Son hafta Galatasaray seyircisinin önüne belki şampiyon

belki de o maçtan alacağımız beraberlikle şampiyonluğu alacak bir takım görüntüsünde çıkmak istiyoruz

kazanmak istiyoruz. Biz

buraya kadar getirdiğimiz şeyi bırakmayacağız" diye konuştu.
Fenerbahçe maçını geride bıraktıklarını ve Sivasspor maçına motive olduklarını kaydeden
Hakan Şükür
"Fenerbahçe maçındaki o ruhu

özellikle de ilk yarıda sergilediğimiz o mücadeleyi Sivasspor karşısında da gösterirsek

yenemeyeceğimiz takım yok" şeklinde konuştu.
Hakan Şükür
kart cezalısı
Ümit Karan'ın yokluğunda kendi durumunun sorulması üzerine de

"Bugün antrenmana takımla çıktım ve kendimi iyi hissettim. Sadece

ayakkabı giyince yaranın vermiş olduğu bir acı var

o da maça kadar geçer. Oynamak
için hazır olurum" ifadelerini kullandı.