Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 10:12 PM   #11 (permalink)
öZNe
Forumun Abisi

öZNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 16281
Rep Derecesi : öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute öZNe has a reputation beyond repute

Alıntı:
Gulii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Büyük gecmis olsun Sayenizde bu aksam cok güzel güldüm..Allah basimizdan eksik etmesin sizi.. Tabi killi bøcekli anilarinizida
amin cümlemizi

Alıntı:
daydream´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
neden ama ya. Böcekde lazım neticede ondada vitamin var yani sizi düşünmüşler.
2 ytl lik topkeke gelince ben 1 bardak çaya 10 lira ödediğimide biliyorum. Mekanın üstüne bir avize altına bir kilim atınca nedense fiyatlara %500 zam geliyo
böyle bir güne ne denir ancak ''Geçmiş olsun'' denir
mekana göre para verecek göz var mı bizde be aç kaldık ama protestomuzu da yaptık

Alıntı:
_DumaN_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş olsun ablam abim

macera dolu birgün olmuş (:
evet ne macera hemde

Alıntı:
stalker_shadow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bendede var bu refleksten korku degil birden o ses kolonlardan bamm gümm yapıyor ee malum benim refleksler bomba gibi zıplayıveriyorum yani bundan dolayı arka koltuklardayım kimseler görmesin diye

ama gerçekten oranın adresini verin abla biz özne abiylen bi gün tarumar edelim orayıgeçmiş olsun valla böcek möcek iyi gitmemiş abi mideyeo hatunlardan hiç mi zenci yoktu abiyinede degisik bi gün olmus aksiyon olmuş teşekkürler abla bu anı için okumak güzeldi
zenci yoktu heç onurum ama olsaydı da kaçmazdı benden hiç sulanma

ÇETEYİZ BİZ ÇETEYİZ;GÜLÜMSEMEYENİ KESERİZ:)

Bak... bil ki domuzların önüne inciler serilmez...
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez...
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da...
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma...
Mevlana
öZNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla