Konu
:
Böcekli pide,saçlı pilav ve menemen,refleks abidesi özne anıları
Tekil Mesaj gösterimi
05-02-2008, 09:29 PM
#
1
(
permalink
)
Gizli Özne
Onursal
Böcekli pide,saçlı pilav ve menemen,refleks abidesi özne anıları
Çok düşündüm ve bu anlatacaklarımı bir anı şekline getirip burada paylaşmaya kara verdim.Aslında nefret edilecek özel bir gündü
Bugün yani 2 mayıs cuma günü Özne ile bir korku-gerilim filmine gitmeye karar vermiştik.Maksat işten biraz uzaklaşıp kaytarmak ve kafa dağıtmakdı.
Filmi m.köy profiloda izlemeye karar verdik.Film saatine çok vardı ve biz atıştırmaya karar verdik ve T.T. denen ve kendileri tatlıcı olarak bilinen meşhur bir yerde kahvaltı-öğle yemeği karışık birşeyler yemeye karar verdik.
Özne menemen
bende tavuklu pilav sipariş ettim.
Adam menemeni tavada getirirken kenarından bir saç sallandığını gördüm ve şimdi düşmüştür diyerek alıp attım.Ama kendi tabağıma baktığımda özenle sunulmuş tavuklu pilavımın içine özenle koyulmuş (!) bir 5 cm lik saçı görünce ben tavuktan pilavdan anında vazgeçtim.Adamlar özürdü bilmemneydi derken bende bari menemen yiyeyim dedim.Özne bu arada menemenini epey yarılamıştı.Ama bu -saçlar titizi bulur sanki- gibi ha bire -neden bana geldiği- sorgulamasını yaparken Özne son ekmek yudumunu almak için ekmek sepetindeki dilimini kaldırdığında az önce mefta olmuş bir kalorifer böceğinle karşılaşması bizim yemek faslımızın yerle bir olmasına neden oldu.
Artık ne iştah kaldı ne de başka birşey...Ben sadece 2 yudum ayran içmiştim Allahtan kapalıydı ayran yoksa içine canlı cansız ne varsa girecekmiş demekki.
Böyle lüks bir yerde 2 saç
1 böcekle paçayı kurtardığımıza şükrederek ordan kaçtık.
Gelelim filmimize
....
İzlediğimiz film aaaa olan ve korku sahneleri bol bol olan bir filmdi.Ama beni korkutan ha bire refleksini bahane edip koltukta hop oturup hop kalkan Özneydi.Ha ire film boyunca -uzaklaş benden ...-değme bana...- benide korkutuyorsun. dedim durdum.
Ama gün bitti bizde bittik.Aç kaldığımıza mı yanalım sabah sabah reflekslerimizi(?) çalıştırdığımıza mı yanalım bilmem..
Unuttuğum veya atladığım bir yer varsa Özne dolduruver bir zahmet.
Gerçekten anı olabilecek bir gündü.Bu da kapak olsun
Gizli Özne
Açık Profil bilgileri
Gizli Özne - Özel Mesaj gönder
Gizli Özne´nin Web Sitesini ziyaret edin
Gizli Özne - Daha fazla Mesajını bul