Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2008, 05:02 PM   #1 (permalink)
ShiirBAz
Orgeneral

ShiirBAz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 6541
Rep Derecesi : ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute ShiirBAz has a reputation beyond repute
new Shiirbaz dan kendini anlatan bi kaç cümle:D

ben İsmail ..çankırılıyım.. şanssız birisiyim..lise sona gidiorum.çok güleç deli dolu biri gibi göstermeye çalısıyorum kendimi ama normalde fazla konusmayı sevmeyen çekingen biriyim.galiba çoculugumun bunda etkisi büyük.abim veya beni kollayan birileri olmadıgı için haklı oldugum konularda bile çok kez dayak yedim..ama aksine 1 kaç kişi hariç kimseyle kavga etmemişimdir...
burcum aslan yükselenım Başak :d.....Galatasaraylıyım ama Avrupa maçlarında giyerim Fb veya Bjk formasını çıkarım bende bagırırım...çok miliiyetçi birisiyim...ama kürt laz çerkez Vs ayrımı yapmam hepsini severim..
kalp kırmayı sevmem...Çok cabuk kızarım ve kızdıgım zman çok sert ve alaycı konusrum ve kalpleri çokfena kırarımah ben yokmu ben:d)...tam bi görev adamıyım....
hobilerim:futbol ,knight online,yanlız yürümek ve müzil dinlemek ve Tabiki bilgisayarla ilgili hersey
Aşka inanırım ve hiç aldatmadım aldatmam da...çapkın birisi değilim gönülden gönüle atlamayı sevmem.çok sadıgımdır..
aklıma gelenler bunlar.............sorularınız veya şikayetlerinz varsa özel mesaj da atabilirsinz buraya da yazabilrisnz.cevaplamaya çalsırım....sevgiler saygılar

ve
içine sıgınan kemik

..gir ve yorumunu eksik etme..
ShiirBAz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla