Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 08:18 AM   #33 (permalink)
The SeCReT
HayaT BoŞ, ÇalkalA CoŞ ;)

HADİ UNUT(A)MAYALIM...!
Yarınsız bugünlerde dalıyorum uzaklara.. Hep aynı nakaratı tekrarlayıp duruyor dudaklarım.. Yalın ayak çocuk masumluğunda sana koşuyor düşüncelerim.. Bir gülüşte asıyorum kendimi..

Neden diye takılıyor aklıma bazen.. Unutulmak istenen kötü bir an gibi siliyorum sorularımı... Unutulmak istiyorum..

Hep aynı sahne gözümün önünde.. Bir oyun tekrar tekrar sahneleniyor.. Hep aynı sahne.. Hep aynı gülüş.. Hep aynı bakış.. Mimikler hep aynı.. Hep aynı replik: Bu kadar mı büyük olur bir işkence_??

Hadi unutalım..

Ben miyim acaba bu acının sebebi? Üzülmemek elde mi?

Hadi unutalım..

Beraber söylediğimiz şarkıları sahilleri kıyıları yalnız kaldırımları.. Unutalım hadi.. Hadi unutalım yalanları... Aşkı unutalım.. Hadi hayatı unutalım..
İkimiz de artık başka hayatlara karışma telaşı içindeyiz hadi unutalım artık..
Geçti bitti.. Olmuyor işte kahretsin... Hadi başka aşklarla avutalım kırık kalplerimizi.. Hadi başkası olalım başka kalplerde yoğrulalım.. Hadi yamayalım kalplerimizi.. Hadi hayata karışalım.. Hadi unutalım... Hadi bırakalım artık şu işkenceyi.. Hadi unutalım şu ikili yalnızlığımızı.. Unutalım..
Bir sigara dumanıyla uzaklara salayım hayaletini.. Bir şarap kadehiyle içeyim gözlerini.. Gemi yapıp denizlere bırakayım hayallerimi.. Çocukken yaptığım uçurtmalar gibi elimden kayıversin aşk... Uçurayım kaybedeyim acımı..

Unutayım artık n'olur yalvarıyorum.. Tanrım..! Artık unutmak istiyorum..!

Sen hayatımdan geçerken.. Sessiz harfler seçerken.. Ve yorgunca gülümserken..
Ben yorgun argın bitik bir aşkın sonrasında hala acı çekerken..
Ve ikimiz de artık unutmak isterken....

Hadi unuta(maya)lım...
The SeCReT isimli Üye şimdilik offline konumundadır