Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-29-2008, 09:15 PM   #10 (permalink)
DJENERJY
Tümgeneral

DJENERJY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 2595
Rep Derecesi : DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute

yell & _whitte_dark_ sizlerde aynı bnm gibi düşünüyorsunuz artık ne yapsam boş ben şu anlık sezonlar tam açılasa kadar beklemekteyim ve bay bayan kuaförlüğü yapıyorum
ne insanın artık nasıl olduğunu biliyorum bn bu ana kadar çok ezildim neden hep saf kalpliliğimden çok kandırıldım neden saf kalpliliğimden yeter artık uyanıyorum diskoda el üstünde gezdirirler bni neden NEDEN OLACAK PARA EHHHY BE SEN NELERE KADİRSİN ALLAHIM Bİ KAĞIT PARÇASI İÇİN ADAMLAR SENİN VERDİĞİN CANI BİLE ALIYORLAR.... NEYSE KONUYU SAPITMAYALIM allahtan uslanmam.com da sizleri tanıdım bir ailesiniz bnm için sizleri çok seviyorum arkadaşlar....

DJENERJY FRİENDS
_PerFecT_
FuTaHa
KuuZuu

asiimelek
özne
turgay_atalay
esmer_bela
ölüm_meleği
mawiş_cadı
M_vezir
DJENERJY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla