Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2008, 04:39 AM   #5 (permalink)
_death angel_
Mareşal

_death angel_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 9241
Rep Derecesi : _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute _death angel_ has a reputation beyond repute

Alıntı:
eylül ceren´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım; bazen herşey üst üste gelebilir herşey çekilmez bir hal alabilir ama ölüm bunun çaresi değil......
önemli olan bunlara karşı direnmen ve o olumsuz düşünceleri kafandan atmandır....
hayat hep gülümsemiyor ya da hep istediklerimizi vermiyor
bence bu intihar olayını kafandan tamamiyle at....
herşeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen gülümsemeye çalış....
eyLüL cerene katıLıyOrum intihar sadece düsük karakterLi insanLarın basvurdugu bir yOL bence ama sen gücLü bi insan OLmaLısın yasadıgın OLayLar sana bunu göstermek icin var

Alıntı:
elektro_666´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sorun nerde biliomusun???
sorun senin kafanda.........
bırak millete saygı duymayı falan ezebildiğini ez gerçek dostların hariç şu dünya böyle işliyor....asla yanlış yaptığını düşünme kendine güven şu hayata bi kere geliosun onu da kendini bu şekilde geçiremessin üzülerek..
kafana fazla bişeyi takma sonunda ölüm yok ya de ve istediğin şekilde yaşa......
eLektrO bence yanLıs düsünüyOrsun ben bugüne kadar (nefret ettigim kisi biLe OLsa) kimseyi ezmedim ve bu davranısımında bugüne kadar bi OLumsuz tarafını görmedim hatta bana kazandırdıgı seyLer biLe OLdu diyebiLirim

en güzeL oyun evciLikti son oyunda o kadar gercekciydi ama her oyun gibi eve dönüste oyun bitti

bugün senin icin bir kurban kestim haLa akıyor ve acıyor biLekLerim

anLadım hersey sensin..!!

_death angel_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla