Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-26-2008, 09:47 PM   #1 (permalink)
DJENERJY
Tümgeneral

DJENERJY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 2595
Rep Derecesi : DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute DJENERJY has a reputation beyond repute
Unhappy ÜHÜ ühü ÜHÜ

Ya bıktım arkadaşlar bu dünyadan ya neden böyle herşey herkez neden üstüme gelio benim ne günahım var bnmi agresifim yoksa dünyamı bna zıt bn bi karıncayı bile incitmezken elalem bni ezmek için elinden geleni ardına koymuyor ne yapıyorsam karşımdakini düşünerekten yapıyorum ama karş ımdaki iyiliğimi hep su istimal ediyor bıktım artık ya iyi niyetliliğimi saf kalpliliğimi kullanıyorlar bni ezip hep üste çıkıyorlar bnm annamadığım bi rekabetmi var bileyimki bnde gardımı alayım kişileri koruyan bn oluyorum dayima herkeze kim ol ursa olsun ister dilenci ister çöpcüsü sonuna kadar saygımı gösteriyorum ama her zmn bn neden eziliyorum tabiki bunları gösteriş için yapmı yorum bu gün yeter artık derken intihara kalkıştım ve beceremedim..çok ağladım çok yakardım ama öldürmeyen allah öldürmüyor... hiç bişeyim yok eskiler bni tanır neler yaptıklarımı
Beyza die aşkım vardı artık aşkım cnm veya bitanem bi le demiyor deyincede deme diyorr
1 tanesi vardı başlamadan bitti
bıktım tek kelime bıktım artık kimlerin arkasında durup kimlerin karşısında duracağımı bilemiyorum

DJENERJY FRİENDS
_PerFecT_
FuTaHa
KuuZuu

asiimelek
özne
turgay_atalay
esmer_bela
ölüm_meleği
mawiş_cadı
M_vezir
DJENERJY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla