Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2008, 07:14 PM   #3 (permalink)
SuyunGizemi
Administrator

SuyunGizemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:
Rep Bilgileri
Rep Puanı : 9449
Rep Derecesi : SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute SuyunGizemi has a reputation beyond repute

İYİLİK MELEĞİ

Adamın işi varmış, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir
ses :
-Binme, bu uçak düşecek!
Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş.
İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış :
-Uçak düştü kurtulan olmadı!
Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında
-Binme bu trene, raydan çıkacak!
Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş :
-Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı...
Allahına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses :
-Bu otobüse binme, freni patlayacak!
Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış :
-Sen kimsin yahu?
-Ben senin iyilik meleğinim!
Adam iyice kızmış :
-Ulan evlenirken neredeydin!

TREN BEKLİYORUM

Kadin evinin yaninda ki tren istasyonundan dolayi cok rahatsizdir. Cunku ne zaman tren gecse yatak odasindaki dolap sallanmaya va takirdamaya baslamakta, bu da rahatsiz edici bir ses cikarmaktadir. Sonunda canina tak eder ve tamirci cagirir. Anlatir derdini tamirciye. Tamirci disardan gorunen tum vidatalari sikar. Ancak gecen trenle beraber dolap yine takirdamaya baslar.

Tamirci kadina :
- Birde icteki vidalari kontrol edeyim, problem galiba onlarda" der ve dolabin icine girer. Daha sonra trenin bir dahaki gecisinde nerelerde problem cikartacagini kontrol icin dolabin icinde beklemeye baslar.

Tam bu sirada kadinin kocasi hisimla dalar eve. Arkadaslari telefon etmis ve bir erkegin evine girdigini soylemistir adama. Sinirli bir sekilde evi aramaya baslar. Once yatagin altina bakar; daha sonra dolabin kapagini acar.
Evet adam oradadir, koca tum siniriyle gozleri yerinden firlamis olarak solumaktadir ve beklenen soruyu sorar :
- Ne ariyorsun sen burda?
Bizim Bahtsiz ince bir sesle :
- Simdi sana Tren bekliyom deseeem, inanmazsin...

ŞAK ŞAK ŞAK ŞAKA YAPTIM

bir gün adamın teki dağa tırmanıcakmış.eşyaları herşeyi hazırlamış tam yola koyulmuş arkadan bi tane kekeme arkadaşı gelmiş demiş: bebebende sesenininlele tıtırmamanabibilirmimiyim demiş adamda tamam gel demiş.sonra koyulmuşlar yola hava buz gibi soğuk...derken bi kaç saat içinde yolu yarışamışlar ve kekeme başlamış bi şeyler demeye çad-çad-çad.. demiş sonra öteki arkadaşıda boşver şimdi konuşmayı yukarı çıkalım sölersin hava soğuk durup seni dinleyemem demiş.sonra zirveye gelmişler.adam kekemeye sen ne dicektin yarı yolda demiş kekemede: çad-çad-çadırı aşşağıda unuttuk demiş daha sonra adam şok olmuş ama mecbur inmeleri gerekmiş aradan yine bi kaç saat geçmiş yolu yarılamışlar kekeme yine başlamış şak-şak-şak adam demiş sus yaa zaten dondum aşağı inelim o zaman sölersin demiş.aşağı inmişler adam bakmış etrafa ama çadır yok.sonra sinirlenmiş kekemeye sen ne sölicektin hadi sölede çadırı ayaralım demiş.kekeme başlamış şak-şak-şaka yaptım

DELİNİN BİRİ

Delinin biri 15 katlı binadan aşağıya bakmış.Durakta bekleyen bir adam görmüş.Aşağı inmeye başlamış.Aşağı indikçe adam büyümüş.Aşağı indikçe adam büyümüş.Deli durağın yanına gelmiş.Adama bir tekme atmış.Adam ne vuruyorsun demiş.Deli de:
-Sus lan ben senin küçüklüğünü bilirim,demiş.

AKIL

Hüseyin bir gün Temel'e senden daha akıllıyım demiş.
Temel'de nasıl anladın öle olduğunu demiş.
Hüseyin demişki:
Ben 1 aylıkken yürümeye başlamışım demiş.
Temel'de demişki:
Ona akıl mı diyosun ben 6 yaşına kadar kendimi annemin kucağında taşıtmışım demiş.

SuyunGizemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır