Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-23-2008, 11:33 AM   #1 (permalink)
Merşan
Başçavuş

Merşan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Talking aptalca bir iddia ve asılsız bomba ihbarı

2003 senesinin kasım ayında iş yerinden arkadaşlarla senelik tatilimizi geçirmek üzere İstanbul'a gitmiştik..Tatilimizin 2. günü aramızda aptalca bir iddiaya tutuştuk..Aramızda kim gece karanlığında suyun soğukluğuna aldırış etmeden denizde daha fazla açılırsa iddiayı kazanacaktı... ve ödülde playstation idi...Gece geç saatler'de sahile gittik.Arkadaşımın abisi aracı sahile yakın bir yere park etmiş bizim elbiselere göz kulak oluyor bir yandan da müzik dinliyordu..Yaklaşık 15 dakika sonra Arkadaşın abisi bize panik dolu bir tonla seslenip yanına çağırdı. Arkadaşım sahile yakın olduğundan hemen sudan çıkıp araca bindi..Ben denizde biraz uzağa açıldığım için arkadaşıma yetişemedim araca binip hızla oradan ayrıldılar..Ne olduğunu anlamamış şaşkın bir halde gecenin bir vakti sadece üzerimde bir mayoyla yarı çıplak onların dönmesini bekliyordum.. Ne bir cep telefonu ne para ne de pul sap gibi ortada kalmıştım ve korkunç bir sessizlik ve in cin top oynuyordu sahilde.. saat 02:00'e kadar bekledim ve iliklerime kadar dondum desem yeridir..Neyse gelen olmayınca belki yardım edecek birileri bulurum umuduyla asfalta yakın sahil bölgesinde yürümeye başladım..Yolda temizlik yapan Turgut adında yaşlı bir amcayla karşılaştım. Bütün meseleyi ona anlattım..Sağolsun bana eski ve çok geniş bir pantolon ve kışlık bir pardösü ve ayakkabı verdi..Kemer olmadığından bir kaç parça elektrik kablosunu birleştirerek pantolonumun popomdan düşmesini pek sağlam olmasada engellemiştim bir elimle arada bir pantolonumun kaymasını önlüyor diğer elimle önümü kapatıyordum malumunuz belden yukarısı hala çıplak idi saat baya bi geç olmuştu bir taksi tutup kaldığımız otele doğru yol aldım..Bizim manyak kankalar otele bomba saldırısı yapılacak diye asılsız bir haber alınca kız kardeşleri için endişelenmişler meğerse... Tahmin edersiniz ki otelin önü ana baba günü ve otele giden bütün 200 metrelik alanları polis bariyerleri kaplamıştı hemen araçtan inip koşmaya başladım herhalde kötü bir şey oldu diye..Koşarken kemer niyetine kullandığım kablolar bacağıma çarparak bir sağa bir sola sarkıyor ben ise panik içinde pantolonumu ve pardösüyü sıkıca tutuyorum otele 50-60 metre kala polisler beni canlı bomba zanlısı sandı ve silah çekip durmam için yüksek sesle ikazda bulundu ..Ben iyice kafayı yedim ne olduğunu anlamadan durup polislere bakıyordum Eller yukarı Eller yukarı diye bağırıyorlardı..Çaresiz Ellerimi yukarı kaldırdım pantolonda o sırada belimden aşağı düştü pardösümün önü açıldı..Bu manzara karşısında millet biraz şok geçirdikten sonra kahkahayı bastı ben ise acayip sinir oldum polise ifade verdikten sonra..İhbarın asılsız olduğu açıklanması üzerine ortalık sakinleşti ve kalabalık dağıldı.. Kasım ayında İstanbul’u kanla kaplayan Sinagog İngiliz Konsolosluğu ve HSBC Bank bombalamalarından milletin ağzı yanmış olacak ki bu tür ihbarlar hemen dikkate alınıp sıkı güvenlik önlemleri alınıyordu.. Aptalca bir iddia ve yalan bir ihbar üzerine neler geldi talihsiz başıma :HA:HA :HA:HA

Merşan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla